Boekingsinformatie

Algemene boekingsinformatie

Onze dagreizen kunnen enkel telefonisch geboekt worden, dit om alle misverstanden te vermijden, omtrend te opstapplaats en het vertrekuur.

Openingsuren bureel:

- Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00   

- Zaterdag en zondag gesloten.

- Tijdens de wintermaanden is het bureel vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Boekingen van dagreizen, enkel telefonisch, geen e-mails!!!

U hoeft enkel het aantal personen en uw telefoonnummer doorte geven met de gewenste opstapplaats, het vertrekuur zal u dan meteen doorgegeven worden en de betaling van de dagreis is op de bus zelf tijdens het vertrek.

Opstapplaatsen

Onze vaste opstapplaatsen zijn: *Garage Gery Tours, Veerle kruispunt of kerk, Schoot kerk, garage Lievens, Klein Vorst kerk, Genendijk kerk (bushalte), *Anglo Palace (bushalte), Hulst kerk, *Vismarkt Tessenderlo, Bourgondier Deurne.

Door de nieuwe wetgeving en zeer strenge controle op de wettelijke rij- en rusttijden zullen er voor een aantal reizen maar enkel de opstapplaatsen van toepassing zijn die met een * gemarkeerd zijn. Zodoende kunnen we u toch nog een mooi dagprogramma aanbieden zonder een tweede chauffeur in te schakelen. Diegene die verkiezen de op- en afstapplaats bij Gery Tours te nemen zullen in de toekomst voordelen hebben. Zij hebben meer keuze wat betreft het aantal vrije plaatsen bij vertrek, en Gery Tours zal trachten hen als eerste te laten uitstappen bij thuiskomst. Dit is niet bij elke reis mogelijk. Voor de overigen gelden enkel de op- en afstapplaatsen die vermeld zijn in de brochure: uitzonderingen worden op voorhand telefonisch afgesproken (b.v. voor meer dan 20 personen).

Klantenkaarten.

Door de vele discuties en ongemakken hebben wij besloten om een einde te maken aan onze klantenkaarten, enkel de klanten die nog in bezit zijn van een kaart kunnen nog een stempel krijgen. Nieuwe kaarten worden niet meer uitgegeven en oude worden nog aangenomen zolang als de vervaldatum niet verstreken is !

Enkel vragen wij wat medewerking in verband met een mogelijke annulatie, hiervoor dient u ons telefonisch te verwittigen zodat wij dan nog de kans hebben om uw arangementen tijdens de reis te annuleren (zoals bv inkom en maaltijden), dit om verdere kosten te vermijden.

Wij wensen u alvast aangenaam reizen.

 

Clausule bagage

Gery Tours aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor of in verband met het vervoer van handbagage. Deze valt onder de verantwoordelijkheid van de reizigers zelf. Gery Tours is niet aansprakelijk ingeval van verlies of beschadiging overkomen aan geld, medicijnen, waardepapieren, goud, zilver, juwelen, edele metalen, sieraden, kunstvoorwerpen of andere zaken van waarde zoals camera’s, elektronische opname/weergave apparatuur, persoonlijke electronische voorwerpen, identificatie documenten, mobiele telefoons en computers.

De passagier wordt aangeraden bagage toereikend te verzekeren.

Aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van bagage die in het bagageruim wordt vervoerd, wordt slechts aanvaard indien voorzover deze is ontstaan door opzet of grove nalatigheid van Gery Tours of door haar bij uitvoering van de reis ingeschakelde vervoerders en tot maximaal een bedrag van €150 per bagage. Waardevolle voorwerpen als geld, medicijnen, juwelen, edele metalen, laptop, computers, identificatie documenten etc. dienen als handbagage vervoerd te worden.

Het is verboden om narcotica en andere gevaarlijke objecten te vervoeren.

Alle bagagestukken, inclusief de handbagage, dienen deugdelijk te zijn verpakt en voorzien van een duidelijke aanduiding van naam, telefoonnummer en de bestemming van de passagier. Breekbare objecten dienen als breekbare bagage verpakt te worden en aangegeven als breekbare bagage. Het verpakken van bagage is de verantwoordelijkheid van de passagier. Bij het veroorzaken van schade door de passagier aan derden valt dit geheel onder de verantwoordelijkheid van de passagier.

In geval van schade of vermissing van bagage, anders dan handbagage, dient de klant dit onmiddellijk na constatering mondeling bij de vervoerder (chauffeur) en Gery Tours te melden. Uiterlijk binnen 10 dagen na constatering van de schade/vermissing dient men hiervan schriftelijk melding te maken bij Gery Tours. Bagageclaims die niet binnen deze gestelde termijn zijn ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie