even iets anders

Vele onder Jullie zullen al wel vernomen hebben dat buiten het runnen van “Gery Tours”, ook muziek één van mijn belangrijke bezigheden is. Ik kan er gewoon van genieten om mensen wat op te vrolijken, is het niet achter het stuur van een bus dan mogelijk op een podium. Soms is dit combineerbaar en verschillende onder jullie kunnen dan ook van beiden genieten.

Ondertussen mag ik wel zeggen dat alles heel wat energie vraagt en zeker de goede richting uit gaat. Ik ben dan ook zeer tevreden dat al mijn opgenomen videoclips Ment TV gehaald hebben, de één al wat meer dan de andere en dat ik al verschillende shows achter de rug heb met vele bekende artiesten, wat toch mooi mee genomen is voor een amateur.

Omdat ik de muziek en de reizen toch zo veel mogelijk gescheiden wil houden hebben we een eigen website opgericht (www.gerythielens.be)  en verstuur ik eenmalig deze nieuwsbrief via Gery Tours zodat ik iedereen die mogelijk geïnteresseerd is hiervan op de hoogte kan brengen.

Vanzelfsprekend zullen de optredens die met onze Fanbus verzorgd worden ook nog op de website van Gery Tours vermeld worden.

Voor diegene die interesse vertonen in mijn muziek en/of optredens, kunnen zich voortaan inschrijven op de nieuwsbrief op mijn persoonlijke website van:  www.gerythielens.be. Deze is nog wel volop in aanmaak maar de nodige aanpassingen zullen langzamerhand wel voltooid geraken.

Wat kan je hier zoal op terug vinden?:

  • Een optredenkalender;  dansnamiddagen, shows, enz, enz…
  • Muziek albums, mijn 4 uitgebrachte muziek albums kun je beluisteren door op de foto van de  CD hoes te klikken, u zal dan ongeveer een 20 seconde het gewenste nummer kunnen beluisteren.
  •  Video clips,
  • Allerhande foto’s,
  • Zelf kan je uw mening noteren in het gastenboek,
  • Enz,

Ik kan alvast melden dat mijn eerst volgend optreden plaatsvindt op de wijnfeesten bij Euro Vin (Schoot Tessenderlo) op zondag 19 augustus vanaf 14 uur, gratis inkom en iedereen van harte welkom.

Alvast te veel om op te noemen, maar…ben je nieuwsgierig? neem dan zeker eens een kijkje op deze website www.gerythielens.be en… mocht er wat zijn hoor ik het graag.

Voor FB vrienden is er ook nog de:  “Gery Thielens Fanpage”

Alvast de muzikale groeten en veel plezier !!!

Gery

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie