Gery Tours Shownamiddag

Beste  Reis & Muziekvrienden,

Zoals U in onze brochure kan zien hebben wij onze eigen Gery Tours show op zondag 18 en maandag 19 november. Voor deze dagen beginnen de inschrijvingen vlotjes te lopen en indien u er nog graag bij wil zijn kan U best niet lang meer wachten  want…vol is vol !!!.

U kan natuurlijk weer genieten van een mooie gezellige dag met volgende artiesten: Elke Taelman, Tracey, Bandit en Gery zelf. Inclusief de lekkere maaltijden die we van Gasthof Delicia gewoon zijn zoals: een uitstekende drie-gangenmenu, koffie en taart onder de pauze en een broodmaaltijd met koffie als afsluiter met natuurlijk het vervoer van onze luxe autocars. Dit alles aan een totaalprijs van €46 per persoon. Ben je woonachtig buiten een straal van 50 KM vanuit Tessenderlo rekenen we €3 extra voor de extra kosten zoals bv, een extra chauffeur om u veilig naar huiswaarts te brengen.

Ben je dus nog op zoek achter een gunstig en mooie daguitstapje met uw vrienden of vereniging? Neem dan snel even contact met Gery Tours  (013/33.32.61) op zodat we mogelijk ook uw vrienden kunnen komen halen, in overleg met Gery Tours kan van de vaste opstapplaatsen afgeweken worden bij een minimum aantal van 25 personen. Ik kan alvast melden dat er een fijne groep vanuit Vichte gebruik wil maken van ons vervoer op zondag 18 november waardoor de geïnteresseerden vanuit West Vlaanderen  ook in die buurt kunnen opstappen wat natuurlijk handig is voor de fans van Bandit.

Er zijn ook personen die willen deelnemen en rechtstreeks naar Riemst willen komen omdat ze bv, in de buurt wonen of omdat het voor hen te moeilijk is na eerst een lange weg met de auto af te leggen vooraleer ze aan een opstappunt(en) van onze autocars komen. Ze zijn natuurlijk ook van harte welkom maar…. kunnen best zelf rechtstreeks met de feestzaal Delicia contact op te nemen om hun deelname te reserveren en dit op telefoonnummer 012/451655. Hiervoor bedraagt de prijs voor het ganse pakket zonder bus: €36,-

Daarom wil ik u vragen indien U interesse heeft in het ganse aangeboden pakket, zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Bent u bij ons al ingeschreven dan moet u zich geen zorgen maken, uw gevraagde plaatsen zijn reeds besproken. Het is veel aangenamer als alles vlotjes verloopt en er hierover geen misverstanden ontstaan. Daarom deze nieuwsbrief als verduidelijking.  De flyer kan u terugvinden op de FB pagina van Gery Tours BVBA of de Gery Thielens fanpage. of op onze website bij publieke optredens van Gery

Vriendelijke groeten

Gery

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie