Meerdaagse reizen

Midden - Rijn & Moezel

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
vrijdag, 28 september, 2018 tot zondag, 30 september, 2018
Beschrijving

De valleien van de Moezel en Rijn vormen al jarenlang een geliefkoosde vakantiebestemming voor jong en oud. De schilderachtige valleilandschappen vormen een harmonieus samenspel van duistere wouden, zonnige wijngaarden en een eeuwenoude cultuur die zich weerspiegelt in de aanwezigheid van talloze burchten en versterkingen en de wijnbouw die werd geïntroduceerd door de Romeinen. De stad Koblenz, gelegen aan de samenvloeiing van beide rivieren, vormt het centrum van waaruit wij de streek zullen verkennen.

Programma:

Vrijdag: Via de Duitse snelwegen met onderweg een kleine tussenstop komen we rond 11.00 u. aan in de oostelijke Eifel en brengen we een bezoek aan de prachtig gelegen burcht Eltz, één van de mooist gelegen en best bewaarde middeleeuwse burchten langs de Moezel  in de groene zijvallei van de Eltz. Na de middag volgen we de benedenvallei van de Moezel tot Koblenz. We maken een korte wandeling door het stadscentrum en geven vrije tijd om wat te winkelen en om één van de talrijke gezellige terrasjes op te zoeken. Rond 18.00u. bereiken we ons ***hotel Scholz dat aan de rand van de stad gelegen is – kamerverdeling – avondmaal – overnachting.

Zaterdag: Na het ontbijtbuffet rijden we door de Hunsrück naar de omgeving van Bingen. We volgen met de bus de Rijn stroomafwaarts tot Bacharach. Per schip volgen we het mooiste traject van de Midden-Rijn dat onder bescherming van Unesco staat tot Boppard. Na de lunchpauze maken we hier een korte wandeling langs de belangrijkste monumenten. Na de middag brengen we een bezoek aan de omgeving van het ‘Deutsches Eck’ in Koblenz waar Rijn en Moezel samenvloeien. Daarna gaat het met de kabelbaan tot aan de vesting Ehrenbreitstein waar we een bezoek brengen aan dit uitgebreide complex met zijn musea en panoramapunten. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Zondag: Na het ontbijtbuffet verlaten we het hotel en Koblenz en maken een rit met het smalspoorlijntje van de Vulkan-Express door het Brohltal. Daarna rijden we terug de Eifel in naar het openluchtmuseum van Kommern. Lunchpauze in het openluchtmuseum. Het openluchtmuseum is prachtig gelegen in het groene landschap van de Eifel. Talrijke gebouwen in vakwerk met hun originele inrichting kunnen bezocht worden. In de late namiddag rijden we over de Duitse snelwegen terug huiswaarts en maken nog een halte in Riemst voor een lekkere 3-gangen maaltijd.

Inbegrepen

- Luxe autocar.

- Half pension vanaf  avondmaal de eerste dag tot en met ontbijt laatste dag.

- Nederlandstalige begeleiding gedurende ganse reis.

- Alle uitstappen en toegangsgelden vermeld in het programma.

   Zoals:    -        Boottocht Bacharach.

-         Kabelbaan Koblenz-Festung Ehrenbreitstein.

-         Burcht Eltz.

-         Ritje met Vulkan-Express.

-         Inkom Openluchtmuseum Kommern.

- Extra 3-gangenmenu tijdens terugreis laatste dag.

- Alle taksen, BTW enz.


Hotelinformatie

Hotel Scholz: 3-sterren hotel gelegen aan de rand van Koblenz.

De kamers:  zijn met lift bereikbaar en beschikken over een badkamer met wc, kluisje, tv. met satellietontvangst, en telefoon.

Maaltijden: - Uitgebreid ontbijtbuffet.

                     - 3-gangen avonddiner.

Prijs
Volwassene:
€279.00

Prijs: € 279,-  per persoon in dubbel kamer.

Toeslag single : € 40,- 

Niet inbegrepen:

- Persoonlijke uitgaven.

- Middagmalen.

- Dranken tijdens de maaltijden.

- Eventueel reis- en bijstandsverzekering : € 18,20-.

 

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

Afbeeldingen

De lichtstad Parijs

Algemene gegevens
Land
Frankrijk
Datum
zaterdag, 20 oktober, 2018 tot zondag, 21 oktober, 2018
Beschrijving

Met uitgebreid avondmaal in een sfeervol, typisch Parijs restaurant in het gekende Quartier Latin, op een boogscheut van het Pantheon midden in de studentenbuurt.

 

Parijs, alleszins de meest bezongen stad, en zeker een van de mooiste en meest fascinerende grootsteden ter wereld. Wie er eenmaal geweest is, wil er steeds weer terug naar toe. Wij bieden u de gelegenheid om, samen met ons, de unieke sfeer van de stad aan de Seine te komen proeven.

Tijdens deze tweedaagse reis zullen wij zeker de nodige aandacht schenken aan de belangrijkste bezienswaardigheden van de lichtstad zoals:

·        We maken een verkennende rondrit doorheen Parijs langsheen o.a. de Arc de Triomphe, Place de la Concorde, het Louvre met de bekende glazen piramide, en natuurlijk niet te vergeten de Eiffeltoren!

·        U heeft de gelegenheid om een onvergetelijke boottocht te maken op de Seine met de befaamde “Bateaux Mouches”. Tevens kunt u een bezoek brengen aan het dakterras van de Tour Montparnasse vanwaar u bij helder weer een magnifiek beeld krijgt over de lichtstad. We maken een wandeling langs de Sainte Chapelle, het justitiepaleis en het stadhuis tot aan de Notre Dame kathedraal. Aansluitend hebben we vrije tijd in het Quartier Latin, de oude studentenbuurt.

·        Na het avondmaal, dat we gebruiken in een restaurant in de studentenwijk, maken we per autocar een rit doorheen het verlichte Parijs langsheen o.a. de Opéra Garnier, rue de Rivoli, Notre Dame, Dôme des Invalides, Panthéon, Arc de Triomphe en al zingend rijden we over de Champs Elysées naar ons hotel net buiten de stad.

·        Tijdens deze 2-daagse heeft u eventueel tijd om de Galeries Lafayette te bezoeken, hét shoppingscentrum van Parijs.

·        U bent niet in Parijs geweest als u niet op Montmartre bent geweest. Na het trotseren van de 100 trappen komt u aan de voet van de Sacré Coeur. U heeft vrije tijd om langsheen de pleintjes waar talrijke artiesten aanwezig zijn te kuieren of een glimp op te vangen in de basiliek.

 

·        Als afsluiter maken we een wandeling op het meest bekende kerkhof van Parijs, Père Lachaise met de graven van onder andere Edith Piaf, Jim Morrison, Gilbert Bécaud, Victor Noir…

 

Inbegrepen

·        Reis per luxe-autocar.

·        Gidsbegeleiding.

·        Overnachting met Frans ontbijtbuffet.

·        Avondmaal op zaterdag.

·        Alle rondritten en verplaatsingen.

·        Alle taksen, B.T.W. enz.


Hotelinformatie

Wij verblijven in een aangenaam, modern hotel, even buiten het stadscentrum gelegen in een rustige, veilige omgeving.

De kamers: zijn kraaknet met bad/douche, W.C., minibar, kleurentelevisie, telefoon enz

Prijs
Volwassene:
€154.00

Prijs: € 154,- per persoon in dubbel kamer.

Toeslag single: € 23,-

Eventuele annulatie- en bijstandsverzekering: € 10,-

Het avondmaal: Er zijn voor ons plaatsen gereserveerd in een bekend restaurant vlakbij het Panthéon. Wij krijgen een uitgebreide 3-gangen-menu voorgeschoteld met inbegrip van aperitief, wijn en water tijdens de maaltijd

In samenwerking met Jowi Reizen Lic. A1247

Afbeeldingen

Lloret de Mar, 8-daagse

Algemene gegevens
Land
Spanje
Datum
zaterdag, 27 oktober, 2018 tot zaterdag, 3 november, 2018
Beschrijving

Lloret de Mar, is niet alleen de grootste, maar ook de bekendste en drukst bezochte badplaats van de Costa Brava. Vooral in deze periode is het een geliefkoosde plaats voor tal van Belgische muzikanten die er hun fans plezier doen met allerlei optredens. U waant zich er bijna in Vlaanderen door de aanwezigheid van talrijke Belgische toeristen die er voor kiezen om in deze periode van het jaar hun vakantie door te brengen. Ook dit jaar zal Gery er met zijn Team voor de achtste keer op rij zorgen voor de nodige avondanimatie. Van de partij zijn: Alwin Rennen, Tracey, Dello Perez, Berritta & Yves en natuurlijk Gery zelf…  Het kan niet anders want…ambiance is dus weer verzekerd op deze reis !!!

Omwille van praktische redenen wordt deze reis georganiseerd als nachtreis. Wij vertrekken dus in de late namiddag, rijden de ganse nacht door en komen in de voormiddag toe op onze bestemming. De infrastructuur van onze autocar (comfortabele zetels met veel beenruimte) staat borg voor een aangename nachtreis. Zoals tijdens de andere reizen zijn er ook nu de nodige stops voorzien.

Reisverloop:

Dag 1: +/-16u00 Vertrek vanuit onze garage in Tessenderlo

Dag 2: Na ons ontbijtpakket, voorzien in de bus zullen we in Lloret de Mar rond 10u00 aankomen. Dan volgt de  kamerverdeling, het middagmaal en nuttige info over het verblijf.

Dag 3-7: Tijdens deze dagen kan men vrij genieten van alles wat Lloret de Mar en de Costa Brava te bieden heeft. U verblijft er in vol pension met water en wijn bij het eten inbegrepen.

Dag 8: Ontbijt in restaurant Delicia op de terugreis. Aankomst in Tessenderlo rond 10u00.

 

Bij voldoende belangstelling kunnen er ter plaatse facultatieve uitstappen geregeld worden.

Inbegrepen

* Reis in luxe autocar met ruime beenruimte.

* Vol pension vanaf het middagmaal de dag van aankomst tot het ontbijt de dag van vertrek.

* Water en wijn bij de maaltijden in het hotel.

* Ontbijt in autocar tijdens de heenreis.

* Ontbijt in restaurant tijdens de terugreis.

* 3 avondanimaties in het hotel met onze artiesten.

* Alle taksen, BTW, enz.

* Spaanse toeristentaks, nieuwe wet vanaf 2013.


Hotelinformatie

****Hotel Garbi Park, Is een centraal gelegen viersterren hotel dat beschikt over alle comfort zoals: salons, bar, groot buitenzwembad, binnenzwembad, enz…

De kamers: alle kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken over TV,  telefoon, kluis, airco, terras, badkamer met WC, bad/douche, haardroger.

Alle maaltijden bestaan uit:

- Ontbijtbuffet.

- Middag- en avondbuffet met water en wijn aan tafel

Prijs
Volwassene:
€324.00
Kind:
€180.00

Prijs: € 324,-  per persoon in dubbele kamer.

€ 305,- : 3de persoon op kamer,

€ 75,- : Toeslag single kamer,

€ 180,-: kinderen tot 10 jaar (op kamer van 2 volw.)

 

Niet inbegrepen:

- persoonlijke uitgaven.

- eventueel reis- en bijstandsverzekering  (€21,50,-).

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic nr:A1247.

Afbeeldingen

Adventsweekend, Odenwald

Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
vrijdag, 14 december, 2018 tot zondag, 16 december, 2018
Beschrijving

Het Odenwald is een schitterend natuurgebied, gelegen ten zuiden van de steden Frankfurt en Darmstadt en tussen de rivieren Rijn, Main en Neckar. Het is een heuvelachtige, bosrijke streek met ook prachtige panoramapunten en schilderachtige stadjes en dorpjes met mooie vakwerkhuizen. Het is tevens een streek van Sagen en legenden met als hoofdfiguur Siegfried de Drakendoder uit het Nibelungenlied. De afwisseling van historie met het mooie landschap, pittoreske stadjes met tijdens de adventtijd feeëriek verlichte vakwerkgebouwen en monumenten, maakt van het Odenwald een uitgelezen bestemming om er enkele dagen in door te brengen.

Programma:

Vrijdag: Via de Duitse snelwegen met onderweg een kleine tussenstop komen we rond het middaguur aan in de stad Darmstadt. Hier staat een gezellige kerstmarkt op het marktplein voor het indrukwekkende kasteel. Van hieruit is het slechts enkele stappen tot de winkelstraten met de shoppingcentra Boulevard en Luisencenter. Vrije tijd om in deze gezellige stad naar hartenlust te winkelen. In de late namiddag rijden we langs de ‘Bergstrasse’ verder naar Mossautal en bereiken we rond 18u00  ons ***hotel Haus Schönblick in Mossautal-Güttersbach.  Kamerverdeling – avondmaal – overnachting.

Zaterdag: Na het ontbijtbuffet rijden we door de schilderachtige valleien van het Odenwald naar Miltenbergf en brengen daar een kort bezoek aan dit pittoreske plaatsje met zijn talrijke vakwerkhuizen. We bezoeken er ook de kunsthandwerkmarkt in het stedelijke museum. Nadien rijden we naar Michelstadt dat als één van de mooiste stadjes met vakwerk van het Odenwald mag genoemd worden. We bewonderen het lieftallige stadhuis en houden vrije tijd op de kerstmarkt. In de namiddag rijden we naar Erbach en brengen hier eerst een bezoek aan de rijke collecties van het grafelijke kasteel, wat een schitterend decor vormt voor de plaatselijke kerstmarkt bij valavond. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Zondag: Na het ontbijtbuffet verlaten we het hotel en het Odenwald en rijden over de Duitse snelwegen naar Bonn. Hier schepen we in voor een sfeervolle rondvaart op de Rijn tussen Bonn en Königswinter, opgeluisterd door aan deze periode van het jaar aangepaste muziek; aan boord is er een groot aanbod aan spijs en drank. Nadien bezoeken we tot in de vooravond de stemmige kerstmarkt van Bonn en keren we over de Duitse snelwegen terug richting Tessenderlo.

Inbegrepen

* Vervoer per luxe autocar.

* Reis in halfpension vanaf het avondmaal tot het ontbijt de laatste dag.

* Nederlandstalige gidsbegeleiding.

* Alle uitstappen en inkomgelden zoals vermeld in programma, o.a.: Museum Miltenberg, verzameling in Kasteel Erbach en boottocht.

* Alle taksen,  BTW,  enz…


Hotelinformatie

Hotel Haus Schönblick: is een 3-sterren hotel dat zeer rustig in een zijvalleitje te midden van het Odenwald is gelegen en oorzien van een lift.

De kamers:  beschikken over satelliet TV en W-Lan, kluis en een badkamer met douche, haardroger en toilet.

Maaltijden bestaan uit:

-        Ontbijtbuffet.

-        3-gangenmaaltijd met saladebuffet.

Prijs
Volwassene:
€242.00

Prijs: € 242,- per persoon in dubbele kamer

Toeslag single: € 22,-

Niet inbegrepen:

Dranken tijdens de maaltijden

Middagmalen,

Persoonlijke uitgaven.

Eventueel reis- en bijstandsverzekering: €15,80.

In samenwerking met Jowi reizen, Lic Nr.: A1247

Afbeeldingen

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie