Meerdaagse reizen

Lloret de Mar, 9-daagse in April

Algemene gegevens
Land
Spanje
Datum
vrijdag, 9 april, 2021 tot zaterdag, 17 april, 2021
Beschrijving

Lloret de Mar, is niet alleen de grootste,  maar ook de bekendste en bruisende badstad aan de Spaanse Costa Brava met alle kenmerken van een ideale vakantieverblijfplaats : een zonovergoten fijn zandstrand met een elegante promenade, uitgebreide shopping mogelijkheden, bars en discotheken, maar ook schilderachtige plaatsjes met monumenten en tradities, die herinneren aan haar rijk verleden.

Wij voorzien deze reis in vol pension met water en wijn tijdens de maaltijden en de voorziene uitstappen inbegrepen zodat u zich nergens geen zorgen over hoeft te maken !!!

Omwille van praktische redenen wordt deze reis georganiseerd als nachtreis. Wij vertrekken dus in de late namiddag, rijden de ganse nacht door en komen in de voormiddag toe op onze bestemming. De infrastructuur van onze autocar (comfortabele zetels met veel beenruimte) staat borg voor een aangename nachtreis. Zoals tijdens de andere reizen zijn er ook nu de nodige stops voorzien.

Reisverloop:

Dag 1: +/-16u00 Vertrek vanuit onze garage in Tessenderlo

Dag 2: Na ons ontbijtpakket, voorzien in de bus zullen we in Lloret de Mar rond 10u00 aankomen.

Gevolgd door, de  kamerverdeling, het middagmaal en nuttige info over het verblijf.

Dag 3-8: Tijdens deze dagen kan men vrij genieten van alles wat Lloret de Mar en de Costa Brava te bieden heeft. U verblijft er in vol pension met water en wijn bij de maaltijden inbegrepen.

Onze luxe autocar blijft ter plaatse en zal een aantal dagen ingezet worden voor een aantal uitstappen die in de prijs zijn inbegrepen, alvast voor diegene die er gebruik van wil maken. Wij denken alvast aan: De zoutmijn in Cardona & Montserrat met een Nederlandstalige gids, Girona & bezoek olijvenboer “Can Solivera”,, de markt in Tordera, halve dag Tossa de Mar, enz.

Dag 9: Ontbijt in restaurant Delicia op de terugreis. Aankomst in Tessenderlo rond 10u00.

Inbegrepen

Reis in luxe autocar met ruime beenruimte.

Geplande uitstappen.

Ganse dag naar de zoutmijn in Cardona en Montserrat met Nederlandstalige gids.

Girona & Olijvenboer Can Solivera,

Vol pension vanaf het middagmaal de dag van aankomst tot het ontbijt de dag van vertrek.

Water en wijn bij de maaltijden in het hotel.

Ontbijt in autocar tijdens de heenreis.

Ontbijt in restaurant tijdens de terugreis.

Alle taksen, BTW, enz.

Spaanse toeristentaks, nieuwe wet vanaf 2013.


Hotelinformatie

**** Hotel Garbi Park, Is een centraal gelegen viersterren hotel dat beschikt over alle comfort zoals: salons, bar, groot buitenzwembad, binnenzwembad, enz…

De kamers: alle kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken over TV,  telefoon, kluis, airco, terras, badkamer met WC, bad/douche, haardroger.

Alle maaltijden bestaan uit:

-        Ontbijtbuffet.

-        Middag- en avondbuffet met water en wijn inbegrepen.

Prijs
Volwassene:
€448.00
Kind:
€290.00

Niet inbegrepen:

- persoonlijke uitgaven.

- eventueel annulatie verzekering  (€28,50).

- €422, derde persoon op kamer, bij 2 volwassenen

- €106, toeslag single kamer.

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic nr:A1247.

Afbeeldingen

4-daagse Verrassingsreis

Algemene gegevens
Land
Datum
donderdag, 27 mei, 2021 tot zondag, 30 mei, 2021
Beschrijving

Door het uitbreken van het Corona-virus is deze 4-daagse reis verplaatst naar 12 oktober, hierdoor kunnen enkele deelnemende klanten zich niet meer vrij maken en hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar. Vier dagen gaan we genieten op deze reis,  want…we gaan weer op verrassingsreis!   Waarheen zeggen we niet vlug, nieuwsgierig? Boek snel en ga mee op stap!  Naar Tessenderlo, buitenland of zee,  wilt u het graag weten…, reis dan gewoon met ons mee!!!

Programma met inbegrip van de voorziene inkomgelden:

Onderweg probeert u reeds van alles te weten te komen. Nieuwsgierig zoals u bent en toch zal u alles moeten ondergaan en, gewoon deze fijne 4 daagse in handen moeten geven aan onze chauffeur en reisleider en…, dan natuurlijk maar hopen dat zij er meer van afweten. Kunt u in het Nederlands blijven praten op uw bestemming(en) of dient u uw woordenboek te raadplegen? Ondanks al uw vragen verklappen wij gewoon niets en kan u gewoon genieten van alles wat deze reis met zich meebrengt zoals cultuur, lekker eten, aangename bezoeken, een lach en een traan, amusement, ….. Al de ingrediënten die nodig zijn zitten in deze reis. Eén ding staat vast, bij uw terugreis zal u hier vol heimwee aan terugdenken. Bij het uitpakken van de bagage mijmert u vast en zeker: ‘t is weer goed geweest, we zullen er volgend jaar zeker terug bij zijn !!! Dat is ons streefdoel. Achteraf willen wij graag van u horen of het geslaagd was. Wij doen er dan ook alles aan om dit voor u waar te maken!!!

Inbegrepen

- Luxe autocar.

- Reis in half pension.

- Eenvoudige middaglunches, dit vanaf de eerste tem de laatste dag.

- Alle geplande bezoeken en inkomgelden enz.

- Extra avondmaal op laatste dag.

- Gidsbegeleiding gedurende ganse reis.

- Alles wat nodig is voor een fijne reis.

- Taxen, BTW, enz,


Hotelinformatie

Wij verblijven in een uitstekend ***hotel  met een prachtige locatie voor deze ontspannende 4 daagse reis.                       

De kamers: beschikken over: douche/WC, telefoon en TV.   

Maaltijden bestaan uit:

 • Uitgebreid ontbijtbuffet.
 • Avondmaal: 3-gangen menu of buffetvorm.
Prijs
Volwassene:
€455.00

Prijs: € 455,-  per persoon in dubbele kamer.

Toeslag single: €45,-

Niet inbegrepen:

- Dranken tijdens de maaltijden of er zou een verrassing zijn,

- Goed humeur.

- Eventueel annulatie verzekering: € 29,-.

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

 

Afbeeldingen

Fietsweekend Blankenberge, ook niet fietsers welkom !!!

Algemene gegevens
Land
België
Datum
vrijdag, 25 juni, 2021 tot zondag, 27 juni, 2021
Beschrijving

Dit jaar gaan we fietsen aan onze eigen kust en vertrekken telkens vanuit de uitvalbasis in Blankenberge. De niet fietsers kunnen hier ook zeker aan hun trekken komen voor een rustig weekendje aan zee. Deze reis is in vol pension ( enkel voor de fietsers). De niet fietsers verblijven in half pension en kunnen mee genieten van een extra maaltijd op vrijdagmiddag en zondag namiddag voor het vertrek huiswaarts. Wie hier op uit trekt is op zoek naar de kleine weggetjes, de prachtige natuur met ongerepte landschappen.  

Programma:

Vrijdag: +/- 40 KM Blankenberge- Brugge. Nadat we verlost zijn van pak en zak genieten we eerst in het hotel van een lekkere lunch voordat we vertrekken richting Brugge.  Brugge is de hoofdstad en, naar inwonertal grootste stad van de provincie West-Vlaanderen. We voorzien zeker wat vrije tijd om een terrasje te doen in het historisch centrum van deze middeleeuwse stad, welke opgenomen is op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Zaterdag: +/- 65 KM Blankenberge – Sluis. Na het ontbijt trappen we richting Nederland en brengen net over de landsgrens een bezoekje aan het stadje Sluis. De stad heeft haar ontstaan te danken aan het verzanden van het Zwin. Hierdoor werd de rechtstreekse verbinding van de belangrijke handelsstad Brugge met de zee geblokkeerd en werd Sluis de belangrijkste voorhaven van Brugge maar, scheepvaart is al lang niet meer mogelijk. Het stadje Sluis werd in 1944 grotendeels verwoest door geallieerde bombardementen. Het centrum is echter weer opgebouwd en de omwalling is intact gebleven. Na onze smakelijke lunch en met natuurlijk de nodige tussenstops belanden we terug aan onze kust.

Zondag: +/- 51 KM Blankenberge – Houtave. Na het ontbijt trekken we vandaag richting polderdorpje Houtave. Vanaf de 14e eeuw werden in Houtave paarden gefokt die door de stad Brugge werden gebruikt. Tijdens de eerste wereldoorlog trokken veel Duitse troepen via Houtave naar het IJzerfront waardoor het militair vliegveld in 1918 door de geallieerden werd weggebombardeerd. Na het inladen van de fietsen genieten we nog van een lekkere maaltijd in ons hotel alvorens we terug naar huis keren.

Inbegrepen

- Luxe autocar met speciaal ontworpen fiets ramork,

- Half pension vanaf avondmaal de eerste dag tot en met ontbijt de laatste dag.

- 2 extra lunches op zaterdag en zondag (fietsers)

- Extra maaltijd bij aankomst in het hotel.

- Extra maaltijd voor vertrek huiswaarts laatste dag.

- Fietsbegeleiding.

- 1 consumptie bij de maaltijden in het hotel.

- Alle taksen, BTW enz.


Hotelinformatie

Hotel Floreal, is rustig gelegen en op een boogscheut van onze Noordzee en Blankenberge. Het beschikt over 3 pétanquevelden, minigolfterein, biljart- en pinpongruimte.

Niet fietsers zullen hier zeker aan hun trekken komen.

De kamers:  beschikken over een complete badkamer.

De Maaltijden bestaan uit:

 • Ontbijtbuffet,
 • Maaltijden: 3-gangenmenu met 1 consumptie
 • Niet fietsers kunnen op vrijdag middag en zondag namiddag in het hotel mee genieten van de lunches die zijn inbegrepen in de prijs.
Prijs
Volwassene:
€335.00

Fietsers: € 335,-  per pers. in dubbel kamer.

Niet fietsers: € 281,-  p/p. in dubbel kamer.

Toeslag single : € 37,-

 

Niet inbegrepen:

- Lunches voor de niet fietsers op zaterdag en zondag,

- Persoonlijke uitgaven.

- Eventueel annulatie verzekering (€ 25).

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

Afbeeldingen

9-daagse Izola

Algemene gegevens
Land
Slovenië
Datum
vrijdag, 23 juli, 2021 tot zaterdag, 31 juli, 2021
Beschrijving

De kust in Slovenië is heel verscheiden met zowel mooie stadjes als prachtige vergezichten over de Middellandse Zee. Ze maakt deel uit van de kuststreek Istrië die zich van Italië tot Kroatië uitstrekt. Wij verblijven in Izola. Tijdens ons verblijf gaan we op ontdekking naar de verrassende onderaardse wereld in de grotten van Postojna, de Lippizaner paarden in de stoeterij van Lipica, een Italiaanse wekelijkse markt, de toeristische badplaats Portorož en de hoofdstad Lubljana, schilderachtig gelegen aan de Ljubljanica en beheerst door een mideleeuwse burcht. Een boottocht met vispicknick laat ons de volledige Sloveense kust zien met het schilderachtige stadje Piran.

Programma in halfpension en met inbegrip van de voorziene inkomgelden:

Dag 1: Vertrek in de morgen via de Duitse autowegen naar ons etappehotel in Rohrdorf (D).

Dag 2: Na het ontbijtbuffet zetten we de reis verder door Oostenrijk en kiezen voorbij Villach de richting Italië. Tegen de middag bereiken we het grensdorpje Tarvisio waar we middagpauze houden. In de namiddag vervolgt de reis langs Udine en Triëste naar Slovenië. Avondmaal en overnachting.

Van dag 3 tot en met dag 7 staan er gevarieerde uitstappen op het programma zoals bv.

- Bezoek aan de druipsteengrotten van Postojna, de bekendste en prachtigste grotten van Europa,

- Namiddaguitstap naar Portorož, de bekendste badplaats langs de Sloveense Rivièra, met een uitnodigende Zeepromenade en talloze terrasjes en souvenirwinkeltjes.

- Boottocht van een volledige dag langs de Sloveense Rivièra met onderweg een vispicknick en een namiddaghalte in het eeuwenoude stadje Piran, een parel langs de Sloveense kust.

- Bezoek aan de hoofdstad Ljubljana met rondleiding langs de ‘Drie bruggen’, de St.-Nicolaaskathedraal en vrije tijd op de levensmiddelenmarkt waar streekproducten worden aangeboden.

- Voormiddaguitstap naar het Italiaanse plaatsje Muggia voor het bezoek aan de wekelijkse markt.

- Namiddaguitstap naar Lipica, de thuisbasis van de Lippizaner paarden; we bezoeken hier de stoeterij en wonen een ruitervoorstelling bij van dit bekende paardenras..

Dag 8: We verlaten Izola en rijden via Ljubljana naar het meer van Bled. Hier geven we vrije tijd zodat u op de pittoreske meerpromenade met zijn talloze terrasjes kan genieten van de mooie natuur en uitzicht op het meer met het eiland. Na de middag rijden we door de Karawankentunnel naar Oostenrijk en verder door de Alpen naar Rohrdorf in Duitsland voor de tussenovernachting.

Dag 9: Na het ontbijtbuffet verlaten we het etappehotel en rijden over de Duitse autowegen naar België.

 

Inbegrepen
 • Luxe Autocar met voldoende beenruimte.
 • Alle uitstappen en inkomgelden vermeld in het programma,
 • Reis in half pension,
 • Overnachting tijdens heen- en terugreis in HP.
 • Alle taksen en diensten.

Hotelinformatie

Verblijfhotel, ****hotel San Simon Resort, is een vier sterren resort gelegen tegen de Middelandse Zee, vlak aan de jachthaven van Izola en op een kwartiertje wandelen van het centrum. Beschikt over een privé strand, beachvolleybalveld, drie tennisbanen en fitnesscentrum,

De kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken allen over comfort zoals TV, telefoon, balkon, koelkast, kluisje, airco, gratis WiFi en een badkamer met bad of douche, wc en haardroger.

De maaltijden zijn in buffetvorm in een prachtig restaurant met zicht op Zee.

***Etappehotel ‘Zur Post’ tijdens de heen en terug reis overnachten we in een typisch Beiers hotel in Rohrdorf (D).

Prijs
Volwassene:
€990.00
Kind:
€595.00

€ 990,- per persoon in dubbele kamer,

€ 880,- derde persoon op kamer,

€ 795,- kind < 15 jaar op kamer bij 2 volw.

€ 595,- kind < 7 jaar op kamer bij 2 volw.

€ 238,- Toeslag single kamer,

€62,50- Eventueel annulatie verzekering.

Niet inbegrepen:

- Dranken bij de maaltijden (tenzij anders vermeld).

- Middagmalen,

- Persoonlijke uitgaven,

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

 

Afbeeldingen

Lourdes Toeristisch

Algemene gegevens
Land
Frankrijk
Datum
woensdag, 4 augustus, 2021 tot woensdag, 11 augustus, 2021
Beschrijving

Lourdes is het bekendste bedevaartsoord van Frankrijk, gelegen aan de voet van de Franse Pyreneeën. Talloze pelgrims zijn vanaf 1858, het jaar dat O.L.Vrouw aan Bernadette Soubirous verscheen, naar dit stadje op bedevaart vertrokken, miljoenen gelovigen vanuit de hele wereld. Maar deze reis is geen echte bedevaartsreis; wij gaan namelijk op verkenning door Lourdes en de omgeving om van al het schoons te genieten wat de natuur hier heeft geschapen en de mens artistiek heeft voortgebracht. Op de heenreis houden we halte in Cahors, de hoofdstad van de Quercy met haar prachtige middeleeuwse brug. Op de terugreis ontdekken we Périgueux, de hoofdstad van de Périgord, met het toeristische treintje en staan we even stil in Oradour-sur-Glane waar zich tijdens de Tweede Wereldoorlog een drama heeft afgespeeld.

Programma:

Woensdag: vertrek in de morgen via Franse autowegen (Brussel, Mons, Parijs, Vierzon) naar Limoges voor avondmaal en overnachting.

Donderdag: Na het ontbijtbuffet gaat onze rit verder langs Brive-la-Gaillarde, door de streek Quercy naar de stad Cahors, schilderachtig gelegen. Hier ontdekken we de prachtige middeleeuwse brug ‘Pont Valentré. Na een wandeling langs de belangrijkste monumenten gebruiken we het middagmaal in Cahors. Daarna vervolgen we de reis langs Montauban, Toulouse naar Lourdes. Kamerverdeling en avondmaal.

Vrijdag: Na het ontbijtbuffet vrije tijd om Lourdes op eigen houtje te verkennen. Na het middagmaal vertrekken we richting Cauterets en Pont d’Espagne, gelegen in een vallei met talloze watervallen. Mogelijkheid tot het maken van een wandeling in de vallei van Marcadau. Avondmaal in het hotel in Lourdes

Zaterdag: Na het ontbijtbuffet rijden we naar Pau, We bereiken het centrum met liften en kabelspoor. Na het middagmaal in ons hotel gaan we op verkenning in Lourdes en brengen een bezoek aan het kasteel met het museum van de Pyreneeën, het Cachot en het geboortehuis van Bernadette, enz. Ovondmaal in het hotel

Zondag: Na het ontbijtbuffet gaan we op verkenning in de wijk waar de heiligdommen van Lourdes zich bevinden enz. Na het middagmaal in het hotel maken we een rondrit langs het kuuroord Bagnères-de-Bigorre, tot op de Col d’Aspin en over de Col du Tourmalet en genieten we van de prachtige vergezichten.  Avondmaal in het hotel

Maandag: Na het ontbijtbuffet bezoeken we de grotten van Béharram welke eindigt met een boottochtje en toeristentreintje. Na het middagmaal rijden we naar het Keteldal van Gavarnie, één van de meest bekende natuurlijke sites van de Pyreneeën gevolgd door het avondmaal.

Dinsdag: na het ontbijtbuffet verlaten we Lourdes en rijden we naar Périgueux, de hoofdstad van de Périgord. Na het middagmaal verkennen we de stad met ene toeristisch treintje. Nadien gaat onze reis verder naar Oradour-sur-Glane en bereiken we Limoges voor onze tussenovernachting. Avondmaal en overnachting.

Woensdag: Na het ontbijtbuffet zetten we het laatste gedeelte van onze reis verder richting Tessenderlo.

Inbegrepen
 • Luxe Autocar met voldoende beenruimte.
 • Dagreis heen en terug.
 • Alle uitstappen en inkomgelden vermeld in het programma.
 • Volpension vanaf het avondmaal eerste dag tot en met ontbijt op de laatste dag.
 • Nederlandstalige begeleiding.
 • Alle taksen en diensten.

Hotelinformatie

”hotel des Rosiers” is een ***hotel, uitstekend gelegen voor onze voorziene uitstappen en op 500 meter van de Grot van Lourdes en de Heiligdommen. Het beschikt over een: Bar, TV-lounge en schaduwrijk terras.

Hun eigen restaurant staat bekend om zijn keukenkwaliteit met verse producten.

De kamers: beschikken over dubbel beglazing en zijn voorzien van: Bad/Douche en WC.

We overnachten in half pension tijdens de heen en terugreis in het Etappehotel Apolonia in Limoges

Prijs
Volwassene:
€820.00
Kind:
€625.00

Prijs: €820,- per persoon in dubbel kamer

Toeslag Single: € 140,-

Kind < 12 jaar: € 625,- op kamer met ouders,

 

Niet inbegrepen:

- Dranken bij de maaltijden.

- Middagmaal eerste en laatste dag,

- Persoonlijke uitgaven.

- Eventueel annulatie verzekering:  € 52-.

In samenwerking met Jowi reizen St. Truiden, Lic.nr:A1247

Afbeeldingen

Fietsweekend Ieper, ook niet fietsers welkom !!!

Algemene gegevens
Land
België
Datum
vrijdag, 20 augustus, 2021 tot zondag, 22 augustus, 2021
Beschrijving

Dit jaar gaan we fietsen in de buurt van Ieper, een stad in de Westhoek, in het zuidwesten van de Belgische provincie West-Vlaanderen. Deze stad telt ongeveer 35.000 inwoners en is daarmee de op vijf na grootste stad van West-Vlaanderen. De niet fietsers kunnen hier ook zeker aan hun trekken komen en verblijven in half pension, ze kunnen mee genieten van een extra maaltijd op vrijdagmiddag en zondag namiddag voor het vertrek huiswaarts. Wie hier op uit trekt is op zoek naar de kleine weggetjes, de prachtige natuur met ongerepte landschappen.  

Programma:

Vrijdag: +/- 45 KM Ieper - Westvleteren. Nadat we verlost zijn van pak en zak genieten we eerst in het hotel van een lekkere lunch voordat we vertrekken richting Westvleteren, Westvleteren staat bekend voor zijn beste trappistenbier ter wereld, gebrouwen door de paters van de Sint-Sixtusabdij. We passeren ook het kruis, een monument dat ons herinnert aan de eerste Duitse massale chloorgasaanval in 1915. Wie zin heeft kan om 20u00 de Last Post nog bij wonen aan de Menenpoort, slechts 2 km van ons verblijfshotel.

Zaterdag: +/- 70 KM Ieper – Diksmuide. Na het ontbijt rijden we via landelijke wegen richting Diksmuide welke haar bekendheid heeft als de Boterstad, wat verwijst naar de bloeiende zuivelhandel, die eeuwenlang één van de belangrijkste welvaartspijlers van de stad was. De stad is echter het bekendst vanwege de “Eerste Wereldoorlog”, waarbij ze het hard te verduren had aan het IJzerfront. We trappen vandaag ook langs Tyne Cot Cemetery, een Britse militaire begraafplaats met gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog gelegen in Passendale. .

Zondag: +/- 50 KM Ieper – Poperinge. Vandaag gaat onze tocht richting Poperinge welke in de 13de eeuw bekend stond door zijn lakenindustrie. Toen deze in de 16de eeuw begon te verzwakken ging men over tot de hopteelt. Tijdens de eerste wereldoorlog was Poperinge, samen met Veurne, de enige Belgische stad die niet door de Duitsers werd bezet. Na het inladen van de fietsen genieten we nog van een lekkere maaltijd in ons hotel alvorens we terug naar huis keren.

 

Inbegrepen

- Luxe autocar met speciaal ontworpen fiets ramork,

- Half pension vanaf avondmaal de eerste dag tot en met ontbijt de laatste dag.

- 2 extra lunches op zaterdag en zondag (fietsers),

- Extra maaltijd bij aankomst in het hotel.

- Extra maaltijd voor vertrek huiswaarts laatste dag.

- Fietsbegeleiding.

- Alle taksen, BTW enz.


Hotelinformatie

Hotel Flanders Lodge, is gastvrije familiehotel gelegen aan de rand van het stadcentrum Ieper. Het beschikt over een gezellige bar en terras en een uitstekend restaurant.

De kamers: beschikken over een complete badkamer en stralen met hun charme een blokhutgevoel uit.

De Maaltijden bestaan uit:

 • Ontbijtbuffet,
 • Maaltijden: 3-gangenmenu.
 • Tijdens de fietstochten voorzien we eenvoudige lunches in de vorm van een broodmaaltijd.
 • Niet fietsers kunnen op vrijdag middag en zondag namiddag in het hotel mee genieten van de lunches die zijn inbegrepen in de prijs.
Prijs
Volwassene:
€335.00

Fietsers: € 335,-  per pers. in dubbel kamer.

Niet fietsers: € 281,-  p/p. in dubbel kamer.

Toeslag single : € 37,-

 Niet inbegrepen:

- Lunches voor de niet fietsers op zaterdag en zondag,

- Persoonlijke uitgaven.

- Eventueel reis- en bijstandsverzekering (€ 25,).

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

Afbeeldingen

Fanreis Gery

Algemene gegevens
Land
België
Datum
donderdag, 26 augustus, 2021 tot zondag, 29 augustus, 2021
Beschrijving

Ook dit jaar wil Gery er weer op uittrekken met zijn vrienden voor een 4-daagse reis. Het programma is weer voorzien van een uitgebreid arrangement zodat U weer volop kunt genieten op deze vriendenreis. Gezelligheid met de nodige ambiance en dit samen met een groep vrienden is de boodschap. Bijgevolg proberen we de prijs/kwaliteit hoog in het vaandel te houden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen en gecombineerd met leuke bezoeken en animatie. Wil je er graag bij zijn? dan is snel zijn wel de boodschap want we voorzien slechts 1 autocar met Gery zelf als chauffeur en zijn vrouwtje Yolanda als begeleiding en … VOL is VOL !!!!

Donderdag 26 augustus: We starten onze 4 daagse met koffie en taart in het Brabanderhof te Lier. Na de film en de rondleiding op deze paardenmelkerij trekken we verder naar Lebbeke voor een 3-gangenmenu. Na het middagmaal brengen we een bezoek aan likeurstokerij De Klok in Serskamp met natuurlijk de nodige degustaties. Onze reis gaat verder naar ons verblijfshotel te Ieper gevolgd door de kamerindeling, broodmaaltijd en brengen achteraf een bezoek aan de Last Post.

Vrijdag 27 augustus: Na het ontbijtbuffet rijden we richting Frankrijk en bezoeken in Steenwerck het orgelmuseum, een unieke verzameling van orgels zoals Decap, Verbeek en Mortier en verder ook mechanische muziektoestellen. We hebben vooral nostalgie bij het horen van al deze mooie muziek. Na de drie gangenmenu, wat we gebruiken in het Heuvelland gaat onze rit weer naar het Franse Clairmarais voor een boottocht van 1 uur in een zeer mooie groene omgeving en vooral beschermd gebied. Bij mooi weer genieten we nog van een terrasje en trekken terug richting Ieper. Avondmaal in ons hotel gevolgd door een muziek optreden van Gery.

Zaterdag 28 augustus: Na het lekkere ontbijt gaat onze bus richting centrum van Ieper en hebt u de keuze om deze mooie stad te verkennen met onze gids of vrij bezoek aan de weekmarkt. Na een kleine middaglunch verkennen we met de bus het Heuvelland zoals, Kemmelberg, Rode en Zwarte Berg, enz.. en stoppen bij de boerin Martine voor een lekker ijsje of chocolademouse. Voordat we aan onze laatste avond beginnen houden we nog een halte bij een plaatselijke wijnboer met natuurlijk de nodige degustatie. Avondmaal gevolgd door een fijne avond in het hotel.

Zondag 29 augustus: Na het ontbijtbuffet vertrekken we richting Kletterhof in Lebbeke waar we ontvangen worden rond het middaguur met een lekker 3-gangenmenu. U kan er in de namiddag zeker uw beentjes eens uitgooien tijdens het optreden van Gery. Voordat we met tegenzin huiswaarts keren maken we nog gebruik van een broodmaaltijd met taart en koffie.

Inbegrepen
 • Reis per luxe autocar.
 • Koffie en taart en bezoek Brabanderhof,
 • Extra middagmaal op dag 1 in Lebbeke,
 • Bezoek aan De Klok,
 • Reis in Vol-Pension,.
 • Bezoek Orgelmuseum,
 • Boottocht Clairmarais,
 • Bezoek wijnboer,
 • Bezoek boerin Martine,
 • Gidsbegeleiding op dag 2 en 3,
 • 3- gangen- en broodmaaltijd met taart en koffie  op zondag.
 • Alle taksen, BTW enz.

Hotelinformatie

Hotel Flanders Lodge, is gastvrije familiehotel gelegen aan de rand van het stadcentrum Ieper. Het beschikt over een gezellige bar en terras en een uitstekend restaurant.

De kamers, beschikken over een complete badkamer en stralen met hun charme een blokhutgevoel uit.

Maaltijden: het ontbijt is in buffetvorm en de avondmalen variëren afhankelijk van de dagindeling in broodmaaltijd of 3-gangen menu.

We beschikken er ’s avonds over een aparte ruimte voor onze evenementen, wat de vriendenband tussen de fans zeker nog wat versterkt. 

Prijs
Volwassene:
€420.00

Prijs: €420,-  per pers. in dubbel kamer.

€ 56,-  Toeslag singel kamer

€ 26,50- Eventuele annulatie verzekering.

Niet inbegrepen:

 • Dranken tijdens de maaltijden.
 • Persoonlijke uitgaven en goed humeur !

in samenwerking met Jowi Reizen St Truiden Lic.  Nr : A1247

Afbeeldingen

Champagnestreek - Reims

Algemene gegevens
Land
Frankrijk
Datum
zaterdag, 11 september, 2021 tot zondag, 12 september, 2021
Beschrijving

In het noordoosten van Frankrijk ligt de Champagnestreek, een streeknaam die onmiddellijk doet denken aan de gelijknamige drank en overvloedige wijngaarden. Jaarlijks komen vele wijnliefhebbers hier op zoek naar de beste champagne. In deze steden zal u eveneens een uitgebreid cultureel aanbod terugvinden en vele aangename restaurantjes en cafeetjes. Indien we veralgemenen, kan Champagne als een regio van cultuur en wijn worden beschouwd. Zo is er ook de kathedraal en de Romeinse Porte de Mars van Reims. Met Reims vormen Épernay en Châlons-en-Champagne de “heilige driehoek” van de champagnestreek.

 • Programma,(verandert tov voorgaande jaren)

  • Bezoek aan de stad Reims.
  • Geleid bezoek aan de kathedraal van Reims.
  • Stadswandeling langs het Justitiepaleis, het bisschoppelijk Palais du Tau enz.
  • Stadsrondrit en vrije tijd.
  • Geleid bezoek aan de basiliek met het graf van Saint Remi.
  • Bezoek aan het beroemde Champagnehuis Castellane met de bekende 66m hoge toren. We krijgen er een rondleiding en aansluitend een degustatie van 1 glas champagne.
  • De "Champagneroute", rondrit van 40 km langs de beroemde wijngaarden.
  • Bezoek aan de kelders van een "klein" Champagnebedrijf in Bouzy, waar alleen "Premier Cru" en "Grand Cru" geproduceerd wordt. Dit zijn de beste wijnen die ook mogen geproefd worden.
  • Bezoek aan het chocoladehuis Thibaut waar we wegwijs gemaakt worden in het maken van chocolade. We sluiten uiteraard af met het proeven van de heerlijke zoetigheid.

 

Inbegrepen
 • Reis per luxe autocar.
 • Nederlandstalige begeleiding.
 • De bezoeken zoals hoger vermeld.
 • Alle in het programma voorziene inkomgelden, zoals Castellane, champagnehuis in Bouzy en Thibaut
 • De “culinaire” maaltijden incl. water en wijn.
 • Alle rondritten , taksen, BTW, enz.

Niet inbegrepen:

 • Middagmaal (lunchpakket) eerste dag.
 • Persoonlijke uitgaven,

Hotelinformatie

We verblijven in hotel Bagatelle in de streek van Epernay.  

De kamers zijn voorzien van bad/douche, W.C., TV, enz.

“ De maaltijden zijn er uitstekend en heel verzorgd” :

Ontbijt: zeer uitgebreid in buffetvorm.

Avondmaal : aperitief, onbeperkt buffet van voorgerechten, kalfsgebraad of zalmfilet met groenten en aardappelen, onbeperkt kaas- en dessertbuffet. Incl. water en wijn.

Middagmaal (tweede dag): voorgerecht, hoofdschotel, onbeperkt kaas- en dessertbuffet. Incl. water en wijn.

Prijs
Volwassene:
€187.00

Prijs: € 187,-  per persoon in dubbele kamer.

Niet inbegrepen:

 • Middagmaal (lunchpakket) eerste dag.
 • Eventuele annulatieverzekering: € 14,-.
 • Toeslag single : € 28,-
In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247
Afbeeldingen

Champagnestreek - Reims

Algemene gegevens
Land
Frankrijk
Datum
zaterdag, 18 september, 2021 tot zondag, 19 september, 2021
Beschrijving

In het noordoosten van Frankrijk ligt de Champagnestreek, een streeknaam die onmiddellijk doet denken aan de gelijknamige drank en overvloedige wijngaarden. Jaarlijks komen vele wijnliefhebbers hier op zoek naar de beste champagne. In deze steden zal u eveneens een uitgebreid cultureel aanbod terugvinden en vele aangename restaurantjes en cafeetjes. Indien we veralgemenen, kan Champagne als een regio van cultuur en wijn worden beschouwd. Zo is er ook de kathedraal en de Romeinse Porte de Mars van Reims. Met Reims vormen Épernay en Châlons-en-Champagne de “heilige driehoek” van de champagnestreek.

 • Programma,(verandert tov voorgaande jaren)

  • Bezoek aan de stad Reims.
  • Geleid bezoek aan de kathedraal van Reims.
  • Stadswandeling langs het Justitiepaleis, het bisschoppelijk Palais du Tau enz.
  • Stadsrondrit en vrije tijd.
  • Geleid bezoek aan de basiliek met het graf van Saint Remi.
  • Bezoek aan het beroemde Champagnehuis Castellane met de bekende 66m hoge toren. We krijgen er een rondleiding en aansluitend een degustatie van 1 glas champagne.
  • De "Champagneroute", rondrit van 40 km langs de beroemde wijngaarden.
  • Bezoek aan de kelders van een "klein" Champagnebedrijf in Bouzy, waar alleen "Premier Cru" en "Grand Cru" geproduceerd wordt. Dit zijn de beste wijnen die ook mogen geproefd worden.
  • Bezoek aan het chocoladehuis Thibaut waar we wegwijs gemaakt worden in het maken van chocolade. We sluiten uiteraard af met het proeven van de heerlijke zoetigheid.

 

Inbegrepen
 • Reis per luxe autocar.
 • Nederlandstalige begeleiding.
 • De bezoeken zoals hoger vermeld.
 • Alle in het programma voorziene inkomgelden, zoals Castellane, champagnehuis in Bouzy en Thibaut
 • De “culinaire” maaltijden incl. water en wijn.
 • Alle rondritten , taksen, BTW, enz.

Niet inbegrepen:

 • Middagmaal (lunchpakket) eerste dag.
 • Persoonlijke uitgaven,

Hotelinformatie

We verblijven in hotel Bagatelle in de streek van Epernay.  

De kamers zijn voorzien van bad/douche, W.C., TV, enz.

“ De maaltijden zijn er uitstekend en heel verzorgd” :

Ontbijt: zeer uitgebreid in buffetvorm.

Avondmaal : aperitief, onbeperkt buffet van voorgerechten, kalfsgebraad of zalmfilet met groenten en aardappelen, onbeperkt kaas- en dessertbuffet. Incl. water en wijn.

Middagmaal (tweede dag): voorgerecht, hoofdschotel, onbeperkt kaas- en dessertbuffet. Incl. water en wijn.

Prijs
Volwassene:
€187.00

Prijs: € 187,-  per persoon in dubbele kamer.

Niet inbegrepen:

 • Middagmaal (lunchpakket) eerste dag.
 • Eventuele annulatieverzekering: € 14,-.
 • Toeslag single : € 28,-
In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247
Afbeeldingen

4-daagse Verrassingsreis

Algemene gegevens
Land
Datum
donderdag, 30 september, 2021 tot zondag, 3 oktober, 2021
Beschrijving

Door het uitbreken van het Corona-virus is deze 4-daagse reis verplaatst naar 12 oktober, hierdoor kunnen enkele deelnemende klanten zich niet meer vrij maken en hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar. Vier dagen gaan we genieten op deze reis,  want…we gaan weer op verrassingsreis!   Waarheen zeggen we niet vlug, nieuwsgierig? Boek snel en ga mee op stap! Naar Tessenderlo, buitenland of zee,  wilt u het graag weten…, reis dan gewoon met ons mee!!!

Programma met inbegrip van de voorziene inkomgelden:

Onderweg probeert u reeds van alles te weten te komen. Nieuwsgierig zoals u bent en toch zal u alles moeten ondergaan en, gewoon deze fijne 4 daagse in handen moeten geven aan onze chauffeur en reisleider en…, dan natuurlijk maar hopen dat zij er meer van afweten. Kunt u in het Nederlands blijven praten op uw bestemming(en) of dient u uw woordenboek te raadplegen? Ondanks al uw vragen verklappen wij gewoon niets en kan u gewoon genieten van alles wat deze reis met zich meebrengt zoals cultuur, lekker eten, aangename bezoeken, een lach en een traan, amusement, ….. Al de ingrediënten die nodig zijn zitten in deze reis. Eén ding staat vast, bij uw terugreis zal u hier vol heimwee aan terugdenken. Bij het uitpakken van de bagage mijmert u vast en zeker: ‘t is weer goed geweest, we zullen er volgend jaar zeker terug bij zijn !!! Dat is ons streefdoel. Achteraf willen wij graag van u horen of het geslaagd was. Wij doen er dan ook alles aan om dit voor u waar te maken!!!

Inbegrepen

- Luxe autocar.

- Reis in half pension.

- Eenvoudige middaglunches, dit vanaf de eerste tem de laatste dag.

- Alle geplande bezoeken en inkomgelden enz.

- Extra avondmaal op laatste dag.

- Gidsbegeleiding gedurende ganse reis.

- Alles wat nodig is voor een fijne reis.

- Taxen, BTW, enz,


Hotelinformatie

Wij verblijven in een uitstekend ***hotel  met een prachtige locatie voor deze ontspannende 4 daagse reis.                       

De kamers: beschikken over: douche/WC, telefoon en TV.   

Maaltijden bestaan uit:

 • Uitgebreid ontbijtbuffet.
 • Avondmaal: 3-gangen menu of buffetvorm.
Prijs
Volwassene:
€455.00

Prijs: € 455,-  per persoon in dubbele kamer.

Toeslag single: €45,-

Niet inbegrepen:

- Dranken tijdens de maaltijden of er zou een verrassing zijn,

- Goed humeur.

- Eventueel annulatie verzekering: € 29,-.

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

 

Afbeeldingen

Pagina's

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie