Gery Tours Nieuwsbrief

Gery Tours Nieuwsbrieven

Beste Reisvrienden,

Gery meld ons dat hij nog een aantal keer zijn fanbus zal starten om zijn vrienden te kunnen vervoeren naar een aantal mooie shows.

Wil je hier ook graag bij zijn?  noteer dan zeker naar de volgende data’s

Beste reisvrienden,

Met deze nieuwsbrief wil ik nog graag iedereen die afgelopen weekend aanwezig was op onze 2 daagse show in Delicia van harte bedanken en,… ik hoop dat jullie er net zoveel van genoten hebben als ikzelf !  Ook een dankwoordje aan het ganse team van Delicia voor het lekkere eten, en aan de deelnemende artiesten die zeker het beste van zichzelf gegeven hebben om alles tot een mooi resultaat te brengen.

Onderstaand kan u de winnaars van onze gratis tombola terugvinden.

Beste reisvrienden,

Via deze nieuwsbrief wil ik nog even doorgeven dat er nog plaatsen beschikbaar zijn op onze drie daagse Adventsreis naar het Duitse Odenwald.

Deze reis is gepland op vrijdag 14 tot zondag16 december 2018, meer gegevens kan u hierover vinden op onze website of in onze brochure op blz 19.

Is uw interesse gewekt?  neem dan even contact met ons op 013/33.32.61

Vriendelijke groeten

Gery

Beste reisvrienden,

Door een zopas binnen gekomen annulatie zijn er nog 2 plaatsen vrij gekomen op één van onze autocars naar Lloret de Mar (Spanje) aanstaande zaterdag. Mocht U zich nog geroepen voelen om deze plaats(en) in te nemen... neem dan snel contact met ons op. Meer gegevens kan u op onze wensite terug vinden.

Vriendelijke groeten

Grey

Beste  Reis & Muziekvrienden,

Zoals U in onze brochure kan zien hebben wij onze eigen Gery Tours show op zondag 18 en maandag 19 november. Voor deze dagen beginnen de inschrijvingen vlotjes te lopen en indien u er nog graag bij wil zijn kan U best niet lang meer wachten  want…vol is vol !!!.

Beste Reisvrienden,

Beste reisvrienden,

Mocht U er nog graag even voor de winterperiode tussenuit? dan kan dit nog in de Herfstvakantie op onze 8-daagse Spanje reis, dit aan een spotprijs van 324 euro in Vol Pension (4 sterren hotel)  met inbegrip van water en wijn aan tafel plus 2 extra ontbijten (tijdens de heen- en terugreis). Indien er nog 20 personen zich aanbieden kan onze laatste autocar nog ingezet worden.

Vele onder Jullie zullen al wel vernomen hebben dat buiten het runnen van “Gery Tours”, ook muziek één van mijn belangrijke bezigheden is. Ik kan er gewoon van genieten om mensen wat op te vrolijken, is het niet achter het stuur van een bus dan mogelijk op een podium. Soms is dit combineerbaar en verschillende onder jullie kunnen dan ook van beiden genieten.

Beste reisvrienden,

Op dit ogenblik zijn onze bussen voor de reis naar "Lloret de Mar in Spanje" tijdens het Allerheyligen verlof(op 27 oktober) volledig volboekt.

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie