Alle reizen

Diamant reizen

Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 25 maart, 2019
Beschrijving

Gevulde daguitstap geregeld door Diamant Reizen in het Parochicentrum van Noorderwijk.

Bij een minimum van 35 deelnemers leggen wij onze autocar in en kan u mee aan de totaal prijs van € 25. We beginnen de dag om 11 uur met een koek, u kan vrij shoppen in het winkeltje (geen demonstratie) of al een dansje plasseren. Na de warme maaltijd (soep en hoofdschotel) is er een optreden voorzien van Ludo en Gery.  Na het avondmaal rijden we terug huiswaarts. Dranken zijn niet inbegrepen.        

Reserveer dus snel zodat u er nog bij kan !!!

Inbegrepen

vervoer in luxe autocar, koek, soep en hoofdschotel, avondmaal.

Prijs
Volwassene:
€25.00
Afbeeldingen

Diamant reizen

Algemene gegevens
Land
België
Datum
woensdag, 27 maart, 2019
Beschrijving

Gevulde daguitstap geregeld door Diamant Reizen in het Parochicentrum van Noorderwijk.

Bij een minimum van 30 deelnemers leggen wij onze autocar in en kan u mee aan de totaal prijs van € 25. We beginnen de dag om 11 uur met een koek, u kan vrij shoppen in het winkeltje (geen demonstratie) of al een dansje plasseren. Na de warme maaltijd (soep en hoofdschotel) is er een optreden voorzien van Ludo en Gery.  Na het avondmaal rijden we terug huiswaarts. Dranken zijn niet inbegrepen.        

Reserveer dus snel zodat u er nog bij kan !!!

Inbegrepen

vervoer in luxe autocar, koek, soep en hoofdschotel, avondmaal.

Prijs
Volwassene:
€25.00
Afbeeldingen

Lloret de Mar, 9-daagse in April

Algemene gegevens
Land
Spanje
Datum
vrijdag, 12 april, 2019 tot zaterdag, 20 april, 2019
Beschrijving

Lloret de Mar, is niet alleen de grootste,  maar ook de bekendste en bruisende badstad aan de Spaanse Costa Brava met alle kenmerken van een ideale vakantieverblijfplaats : een zonovergoten fijn zandstrand met een elegante promenade, uitgebreide shopping mogelijkheden, bars en discotheken, maar ook schilderachtige plaatsjes met monumenten en tradities, die herinneren aan haar rijk verleden.

Wij voorzien deze reis in vol pension met water en wijn tijdens de maaltijden en de voorziene uitstappen inbegrepen zodat u zich nergens geen zorgen over hoeft te maken !!!

Omwille van praktische redenen wordt deze reis georganiseerd als nachtreis. Wij vertrekken dus in de late namiddag, rijden de ganse nacht door en komen in de voormiddag toe op onze bestemming. De infrastructuur van onze autocar (comfortabele zetels met veel beenruimte) staat borg voor een aangename nachtreis. Zoals tijdens de andere reizen zijn er ook nu de nodige stops voorzien.

Reisverloop:

Dag 1: +/-16u00 Vertrek vanuit onze garage in Tessenderlo

Dag 2: Na ons ontbijtpakket, voorzien in de bus zullen we in Lloret de Mar rond 10u00 aankomen.

Gevolgd door, de  kamerverdeling, het middagmaal en nuttige info over het verblijf.

Dag 3-8: Tijdens deze dagen kan men vrij genieten van alles wat Lloret de Mar en de Costa Brava te bieden heeft. U verblijft er in vol pension met water en wijn bij de maaltijden inbegrepen.

Onze luxe autocar blijft ter plaatse en zal een aantal dagen ingezet worden voor een aantal uitstappen die in de prijs zijn inbegrepen, alvast voor diegene die er gebruik van wil maken. Wij denken alvast aan: een ganse dag Barcelona met een Nederlandstalige gids, de markt in Tordera, halve dag Tossa de Mar, enz.

Dag 9: Ontbijt in restaurant Delicia op de terugreis. Aankomst in Tessenderlo rond 10u00.

Inbegrepen

Reis in luxe autocar met ruime beenruimte.

Geplande uitstappen.

Vol pension vanaf het middagmaal de dag van aankomst tot het ontbijt de dag van vertrek.

Water en wijn bij de maaltijden in het hotel.

Ontbijt in autocar tijdens de heenreis.

Ontbijt in restaurant tijdens de terugreis.

Alle taksen, BTW, enz.

Spaanse toeristentaks, nieuwe wet vanaf 2013.


Hotelinformatie

Hotel info: **** Hotel Garbi Park,

Is een centraal gelegen viersterren hotel dat beschikt over alle comfort zoals: salons, bar, groot buitenzwembad, binnenzwembad, enz…

De kamers: alle kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken over TV,  telefoon, kluis, airco, terras, badkamer met WC, bad/douche, haardroger.

Alle maaltijden bestaan uit:

-        Ontbijtbuffet.

-        Middag- en avondbuffet met water en wijn inbegrepen.

Prijs
Volwassene:
€418.00
Kind:
€270.00

Niet inbegrepen:

- persoonlijke uitgaven.

- eventueel reis- en bijstandsverzekering  (€27,20).

- €395, derde persoon op kamer, bij 2 volwassenen

- €102, toeslag single kamer.

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic nr:A1247.

Afbeeldingen

Keukenhof Lisse

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
zaterdag, 27 april, 2019
Beschrijving

Keukenhof  Lisse (Nederland)

De traditionele bloemententoonstelling van de Keukenhof is een lust voor het oog en de grootste ter wereld. Miljoenen tulpen en andere bloembollen staan er in de bloei. Een overweldigende kleurenpracht strekt zich uit over een park van 32 ha en 6500 m² serres en overdekte tuinen. Een deel van het park is vernieuwd in 2005. Elk jaar wordt de Keukenhof bezocht door tienduizenden bezoekers en is trouwens een gewaardeerde trekpleister voor autocarreizen. Via de Belgische Federatie is het ons mogelijk de inkomtickets op voorhand te bestellen waarmee we een aanzienlijk tijdverlies vermijden aan de toegangsloketten. Daarom vraag ik u, bij belangstelling te reserveren voor 28 februari a.u.b..

Tijdens de terugreis maken we nog een stop en genieten we van een driegangenmenu.

 

Inbegrepen

Bus, inkom Keukenhof en driegangenmenu

Prijs
Volwassene:
€50.00
Kind:
€37.00

Bus, inkom Keukenhof en driegangenmenu.

Afbeeldingen

Verrassingsreis

Algemene gegevens
Land
Datum
donderdag, 2 mei, 2019 tot zondag, 5 mei, 2019
Beschrijving

Vier dagen gaan we genieten op deze reis,  want…we gaan weer op verrassingsreis! Waarheen zeggen we niet vlug, nieuwsgierig? Boek snel en ga mee op stap! Naar Tessenderlo, buitenland of zee,  wilt u het graag weten…, reis dan gewoon met ons mee!!!

Programma met inbegrip van de voorziene inkomgelden:

Onderweg probeert u reeds van alles te weten te komen. Nieuwsgierig zoals u bent en toch zal u alles moeten ondergaan en, gewoon deze fijne 4 daagse in handen moeten geven aan onze chauffeur en reisleider en…, dan natuurlijk maar hopen dat zij er meer van afweten. Kunt u in het Nederlands blijven praten op uw bestemming(en) of dient u uw woordenboek te raadplegen? Ondanks al uw vragen verklappen wij gewoon niets en kan u gewoon genieten van alles wat deze reis met zich meebrengt zoals cultuur, lekker eten, aangename bezoeken, een lach en een traan, amusement, ….. Al de ingrediënten die nodig zijn zitten in deze reis. Eén ding staat vast, bij uw terugreis zal u hier vol heimwee aan terugdenken. Bij het uitpakken van de bagage mijmert u vast en zeker: ‘t is weer goed geweest, we zullen er volgend jaar zeker terug bij zijn !!! Dat is ons streefdoel.

Achteraf willen wij graag van u horen of het geslaagd was en wij doen er dan ook alles aan om dit voor u waar te maken!!!

 

Inbegrepen

- Luxe autocar.

- Reis in half pension + eenvoudige middaglunches, dit vanaf de eerste tem de laatste dag.

- Alle geplande bezoeken en inkomgelden.

- Extra avondmaal op laatste dag.

- Alles wat nodig is voor een fijne reis.

- Taxen, BTW, enz


Hotelinformatie

Hotel info: Wij verblijven in een uitstekend ***hotel  familiehotel dat zijn sterren meer dan waard is, het is voorzien van: lift, zwembad,  sauna, uitgebreide wellness, massages, enz, enz,…

De kamers beschikken over: douche/WC ,  SAT-TV, telefoon,  radiowekker en balkon,…

Maaltijden bestaan uit:

  • Uitgebreid ontbijtbuffet.
  • 4-gangen diner met vaste menu incl. saladebuffet.
Prijs
Volwassene:
€418.00

Supplementen

€ 25, Toeslag singlekamer

€ 27,20 Eventueel reis- en bijstandsverzekering

Niet inbegrepen;

- Dranken bij de maaltijden, of... het zou ene verrassing moeten zijn

- Goed humer.

Afbeeldingen

avondbezoek Koninklijke Serres van Laken

Algemene gegevens
Land
België
Datum
donderdag, 9 mei, 2019
Beschrijving

Rond 20u00 beginnen we ons vrij bezoek aan de “Serres te Laken” wat ongeveer een 2-tal uren in beslag neemt en waar u versteld zult staan van de mooie constructie met  avondverlichting. Deze serres werden gebouwd op initiatief van Koning Leopold II en behoren tot de belangrijkste 19de -eeuwse monumenten van België. Zij zijn volledig uit metaal en glas, wat voor die tijd een merkwaardige vernieuwing betekende. Ze bevatten een belangrijke verzameling planten en bloemen, waaronder een aantal exotische variëteiten. Vooral de verzameling camelia’s is noemenswaardig. Behalve deze serres zal u ook het atelier van koningin Elisabeth en de stallen van het kasteel van Laken kunnen bezoeken. Door de strenge veiligheidscontroles en, omdat het niet mogelijk is om de inkomkaarten op voorhand aan te kopen dient ieder voor zich de toegansprijs van ter plaatsen nog te betalen van €2,5/persoon;

Inbegrepen

Vervoer met luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€15.00
Kind:
€11.00
Afbeeldingen

avondbezoek Koninklijke Serres van Laken

Algemene gegevens
Land
België
Datum
vrijdag, 10 mei, 2019
Beschrijving

Rond 20u00 beginnen we ons vrij bezoek aan de “Serres te Laken” wat ongeveer een 2-tal uren in beslag neemt en waar u versteld zult staan van de mooie constructie met  avondverlichting. Deze serres werden gebouwd op initiatief van Koning Leopold II en behoren tot de belangrijkste 19de -eeuwse monumenten van België. Zij zijn volledig uit metaal en glas, wat voor die tijd een merkwaardige vernieuwing betekende. Ze bevatten een belangrijke verzameling planten en bloemen, waaronder een aantal exotische variëteiten. Vooral de verzameling camelia’s is noemenswaardig. Behalve deze serres zal u ook het atelier van koningin Elisabeth en de stallen van het kasteel van Laken kunnen bezoeken. Door de strenge veiligheidscontroles en, omdat het niet mogelijk is om de inkomkaarten op voorhand aan te kopen dient ieder voor zich de toegansprijs van ter plaatsen nog te betalen van €2,5/persoon;

Inbegrepen

Vervoer met luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€15.00
Kind:
€11.00
Afbeeldingen

Het schiereiland Marken en het pittoreske Volendam

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
zaterdag, 18 mei, 2019
Beschrijving

Volendam staat bekend om de prachtige haven en de vele beroemde Nederlandse artiesten. Niet voor niets een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd, en werd bezongen als de parel van de Zuiderzee. Op Marken is er door de jaren heen niet zo veel veranderd. Het voormalige eiland ademt nog steeds een oase van rust uit. We komen rond 11u00 toe in Marken en maken er een wandeling onder begeleiding van een lokale gids in klederdracht en bewonderen Marken met zijn ophaalbruggen en smalle steegjes, wat u natuurlijk de sfeer en charme van het eiland laat beleven. Alvorens we onze 3-gangenmenu nuttigen in een havenrestaurant met zeezicht (soep, visfilet of kipfilet, vanille-ijs incl.1 drankje) brengen we nog een bezoek aan een klompenmakerij met een demonstratie over hoe klompen gemaakt worden. Na de lunch maken we de overtocht met de boot naar Volendam en brengen we een bezoek aan de Cheese Factory met de nodige uitleg en demonstratie en natuurlijk proeven. Na een kleine begeleide wandeling in Volendam met onze lokale gids is er na 15u30 nog voldoende vrije tijd om wat van het pittoreske Volendam te genieten. Rond 17u30 (wordt ter plaatse afgesproken) rijden we terug huiswaarts.

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, lokale gids, driegangenmenu met 1 consumptie, boottocht naar Volendam, voorziene bezoeken

Prijs
Volwassene:
€50.00
Kind:
€35.00
Afbeeldingen

Seafront Zeebrugge & Blankenberge

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 25 mei, 2019
Beschrijving

We beginnen onze dag aan het Seafront en krijgen er met de plaatselijke gidsen een deskundige rondleiding. We bezoeken de themahallen over zee en zeevaart, vis en visserij en u hebt nog de mogelijkheid om het Lichtschip West-Hinder te bezoeken. Enig om nog te bezoeken  is de Russische onderzeeër, deze zal vanaf 2 juni verdwijnen in Zeebrugge. Rond het middaguur rijden we naar Blankenberge en is iedereen vrij voor een terrasje of strandbezoek.

Inbegrepen

Bus, inkom Seafront met gids.

Prijs
Volwassene:
€31.00
Kind:
€23.00
Afbeeldingen

Blindegeleidehonden & Garnaalvisser te Paard (opstapplaats enkel met*)

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 3 juni, 2019
Beschrijving

We vertrekken in de vroege morgen en pikken onze gids op in Diksmuide na de ontvangst met koffie en koek . Hierna volgt een bezoek aan het opvangcentrum voor Blindegeleidehonden in Oostduinkerke. Het is onvoorstelbaar wat die dieren aankunnen en het is zeker de moeite om te zien en te horen vertellen hoe de opleiding gebeurt. We kunnen er demonstraties bijwonen van de dieren zelf en met wat geluk kan u zelf geleid worden door één van de aanwezige honden. Na dit bezoek rijden we naar het Bourgonsich Schild voor een 3 gangenmenu.

In de namiddag brengen we een bezoek aan de garnaalvisser. We stappen op de huifkar, getrokken door Brabantse trekpaarden en verplaatsen ons zo naar de dijk van Oostduinkerke voor een Unieke demonstratie van garnaalvissen. We keren terug met de huifkar om bij de garnaalvisser de garnalen te degusteren. Indien de tijd het nog toe laat is er achteraf nog wat de mogelijkheid om vrij te shoppen in Nieupoort-Bad voordat we rechtstreeks terug naar Tessenderlo rijden.

Inbegrepen

Bus, koffie en koek, bezoek opvangcentrum voor blindegeleide honden, gidsbegeleiding de ganse dag, 3-gangenmenu, huifkartocht, demonstratie garnaalvissen te paard met degustatie.

Prijs
Volwassene:
€58.00
Afbeeldingen

Pagina's

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie