Alle reizen

Valentijnshow in zaal De Kouter te Poederlee

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 15 februari, 2020
Beschrijving

We worden rond het middaguur in zaal De Kouter verwent met een diner. Daarna kan u genieten van een prachtige Happy Valentine’s show met artiesten als : Ive Rénaarts, Joris, Danny Landelo, Jenny J., Ludo, Yves & Berritta en Gery.

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, Diner en show

Prijs
Volwassene:
€40.00
Afbeeldingen

Maastricht shoppen

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
vrijdag, 6 maart, 2020
Beschrijving

De sfeervolle binnenstad van Maastricht waar het Bourgondische leven centraal staat heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Vele toeristen komen naar Maastricht om lekker te genieten. Wij kiezen telkens een vrijdag voor deze daguitstap omdat er dan de weekmarkt plaatsvind. Deze markt‬ is in 2014  uitgeroepen tot de "Beste Markt van Nederland" en ze draait nog steeds mee in de top. De Vrijdagmarkt is nu nog mooier! Ontdek de nieuwe bloemenkramen en ‪f‎oodtrucks‬ bij het Mosae Forum en de unieke en nieuwe producten in de Hoenderstraat. Bijgevolg heb je hier de keuze om gezellig door de talrijke winkelstraten te kuieren en zal u zeker nieuwigheden tegenkomen die zeker veel voordeliger zijn dan in België.  Kortweg ...een dagje Maastricht mag je zeker niet missen!!!

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€16.00
Kind:
€12.00
Afbeeldingen

Marcienne Collection (Duitsland)

Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
dinsdag, 10 maart, 2020
Beschrijving

De Marcienne collectie is een exclusieve breimode voor dames en wordt door hen ontworpen, en gebreid door een team van vakkundige medewerkers. Alle kledingstukken zoals vesten, rokken en truien zijn onderling met elkaar te combineren. Deze collectie is voor elke leeftijdscategorie en in alle maten verkrijgbaar en wordt uitsluitend in deze fabriek verkocht.

We worden door het Marcienne Team vriendelijk ontvangen met koffie en belegde broodjes, gevolgd door een live modeshow met combinatiemogelijkheden uit hun collectie. Nadien kan u in de winkel persoonlijke kledingadviezen krijgen van de plaatselijke mannequins en kan u natuurlijk ongedwongen passen en kopen

 “Paasshow” : Na het bezoek (+/- 13u00) rijden we rechtstreeks huiswaarts:

 

Inbegrepen

bus, bezoek Marcienne

Prijs
Volwassene:
€17.00
Afbeeldingen

Mergelgrotten Zichen & Mijn Blegny

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 14 maart, 2020
Beschrijving

Na koffie en koek beginnen we onze dag met een bezoek aan de prachtige mergelgrotten in Zichen. Deze ondergrondse ruimten is ontstaan door de eeuwenlange ontginning van kalksteenblokken en is nu smaakvol ingericht als fascinerende kunstgalerie waar cultuur , archeologie en geschiedenis zich samen een weg banen door een labyrint van kilometers lange gangen. U kan er +/- 250 prachtige kunstwerken in houtskool bewonderen, historische tekeningen en inscripties, beeldhouwwerken, fossielen, enz, enz…  Na het 3-gangenmenu dat we in Delicia gebruiken gaat onze rit verder naar Blegny. We beginnen ons bezoek met een korte film die het fantastische verhaal van de zwarte steenkool vertelt, dit van 300 miljoen jaar geleden tot heden. Na het aantrekken van jas en helm dalen we af zoals de echte dat deden tot 30 en 60 meter diep. U zal zeker meer te weten komen over het ontginnen, zuiveren, wassen, enz van deze zwarte steenkool. Terug bovengronds wacht ons het boemeltreintje voor een rondrit langs de boomgaarden van het land van Herve en de oude stad Dalhem. Laat u inspireren door de rust en schoonheid van dit prachtig landschap. Na wat korte verposing in het plaatselijke restaurant stappen we terug de bus in voor onze terugreis naar Tessenderlo.

Inbegrepen

bus, koffie en koek in Delicia, inkom Mergelgrot Zichen Zussen Bolder, 3-gangenmenu in Delicia, bezoek mijn Blegny, toeristisch wegtreintje bij Blegny

Prijs
Volwassene:
€54.00
Afbeeldingen

Verrassingsreis (opstapplaats enkel met *)

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
Datum
maandag, 16 maart, 2020
Beschrijving

Droomt u ervan om gewoonweg een autocar op te stappen en simpelweg te vertrekken met de noorderzon zonder echt te weten waarheen!!!, dan bent u de juiste persoon om ons te vergezellen op deze reis en zal u plezierig verrast zijn als u ziet waar wij u naartoe brengen en wat er vervolgens die dag allemaal zal gebeuren.

Indien u interesse hebt, aarzel dan niet te lang, neem uw telefoon en boek deze dag vooraleer anderen u voor zijn want de plaatsen zijn beperkt voor deze uitstap. Tevens is deze uitstap voorzien van een driegangenmaaltijd en begint en eindigt onze dag meestal met koffie en ?... allerhande verassingen en/of bezoeken.

Inbegrepen

Alles om een dag aangenaam door te brengen!!!

Prijs
Volwassene:
€58.00
Afbeeldingen

5de CD album voorstelling van Gery

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zondag, 22 maart, 2020
Beschrijving

Met enige trots stelt Gery zijn nieuwe en 5de CD-album aan u voor, de presentatie gebeurt door Dennie Damaro samen met gastvedette Yves & Berritta.

Inbegrepen in de prijs:

Vervoer met luxe autocar vanuit de verschillende vertrekplaatsen.

11u30: aankomst in de feestzaal.

12u00: driegangenmenu.

14u00: aanvang voorstelling met optreden van Dennie Damaro, Yves & Berritta en Gery

18u00: als afsluiter van de leuke namiddag: 2 broodjes, taart en koffie.

Inbegrepen

Prijs: € 48,- (ganse pakket)   kind onder 12 jaar € 34,-

Prijs: € 34,- (zonder bus en zelf te regelen in Delicia)

Prijs
Volwassene:
€48.00
Afbeeldingen

Lloret de Mar, 9-daagse in April

Algemene gegevens
Land
Spanje
Datum
vrijdag, 10 april, 2020 tot zaterdag, 18 april, 2020
Beschrijving

Lloret de Mar, is niet alleen de grootste,  maar ook de bekendste en bruisende badstad aan de Spaanse Costa Brava met alle kenmerken van een ideale vakantieverblijfplaats : een zonovergoten fijn zandstrand met een elegante promenade, uitgebreide shopping mogelijkheden, bars en discotheken, maar ook schilderachtige plaatsjes met monumenten en tradities, die herinneren aan haar rijk verleden.

Wij voorzien deze reis in vol pension met water en wijn tijdens de maaltijden en de voorziene uitstappen inbegrepen zodat u zich nergens geen zorgen over hoeft te maken !!!

Omwille van praktische redenen wordt deze reis georganiseerd als nachtreis. Wij vertrekken dus in de late namiddag, rijden de ganse nacht door en komen in de voormiddag toe op onze bestemming. De infrastructuur van onze autocar (comfortabele zetels met veel beenruimte) staat borg voor een aangename nachtreis. Zoals tijdens de andere reizen zijn er ook nu de nodige stops voorzien.

Reisverloop:

Dag 1: +/-16u00 Vertrek vanuit onze garage in Tessenderlo

Dag 2: Na ons ontbijtpakket, voorzien in de bus zullen we in Lloret de Mar rond 10u00 aankomen.

Gevolgd door, de  kamerverdeling, het middagmaal en nuttige info over het verblijf.

Dag 3-8: Tijdens deze dagen kan men vrij genieten van alles wat Lloret de Mar en de Costa Brava te bieden heeft. U verblijft er in vol pension met water en wijn bij de maaltijden inbegrepen.

Onze luxe autocar blijft ter plaatse en zal een aantal dagen ingezet worden voor een aantal uitstappen die in de prijs zijn inbegrepen, alvast voor diegene die er gebruik van wil maken. Wij denken alvast aan: De zoutmijn in Cardona & Montserrat met een Nederlandstalige gids, Girona & bezoek olijvenboer “Can Solivera”,, de markt in Tordera, halve dag Tossa de Mar, enz.

Dag 9: Ontbijt in restaurant Delicia op de terugreis. Aankomst in Tessenderlo rond 10u00.

Inbegrepen

Reis in luxe autocar met ruime beenruimte.

Geplande uitstappen.

Ganse dag naar de zoutmijn in Cardona en Montserrat met Nederlandstalige gids.

Girona & Olijvenboer Can Solivera,

Vol pension vanaf het middagmaal de dag van aankomst tot het ontbijt de dag van vertrek.

Water en wijn bij de maaltijden in het hotel.

Ontbijt in autocar tijdens de heenreis.

Ontbijt in restaurant tijdens de terugreis.

Alle taksen, BTW, enz.

Spaanse toeristentaks, nieuwe wet vanaf 2013.


Hotelinformatie

Hotel info: **** Hotel Garbi Park,

Is een centraal gelegen viersterren hotel dat beschikt over alle comfort zoals: salons, bar, groot buitenzwembad, binnenzwembad, enz…

De kamers: alle kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken over TV,  telefoon, kluis, airco, terras, badkamer met WC, bad/douche, haardroger.

Alle maaltijden bestaan uit:

-        Ontbijtbuffet.

-        Middag- en avondbuffet met water en wijn inbegrepen.

Prijs
Volwassene:
€448.00
Kind:
€290.00

Niet inbegrepen:

- persoonlijke uitgaven.

- eventueel reis- en bijstandsverzekering  (€33,60).

- €422, derde persoon op kamer, bij 2 volwassenen

- €106, toeslag single kamer.

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic nr:A1247.

Afbeeldingen

avondbezoek Koninklijke Serres van Laken

Algemene gegevens
Land
België
Datum
vrijdag, 1 mei, 2020
Beschrijving

Rond 20u00 beginnen we ons vrij bezoek aan de “Serres te Laken” wat ongeveer een 2-tal uren in beslag neemt en waar u versteld zult staan van de mooie constructie met  avondverlichting. Deze serres werden gebouwd op initiatief van Koning Leopold II en behoren tot de belangrijkste 19de -eeuwse monumenten van België. Zij zijn volledig uit metaal en glas, wat voor die tijd een merkwaardige vernieuwing betekende. Ze bevatten een belangrijke verzameling planten en bloemen, waaronder een aantal exotische variëteiten. Vooral de verzameling camelia’s is noemenswaardig. Behalve deze serres zal u ook het atelier van koningin Elisabeth en de stallen van het kasteel van Laken kunnen bezoeken. Door de strenge veiligheidscontroles en, omdat het niet mogelijk is om de inkomkaarten op voorhand aan te kopen dient ieder voor zich de toegansprijs van ter plaatsen nog te betalen van €2,5/persoon;

Inbegrepen

Vervoer met luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€15.00
Kind:
€11.00
Afbeeldingen

Maastricht shoppen

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
vrijdag, 1 mei, 2020
Beschrijving

De sfeervolle binnenstad van Maastricht waar het Bourgondische leven centraal staat heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Vele toeristen komen naar Maastricht om lekker te genieten. Wij kiezen telkens een vrijdag voor deze daguitstap omdat er dan de weekmarkt plaatsvind. Deze markt‬ is in 2014  uitgeroepen tot de "Beste Markt van Nederland" en ze draait nog steeds mee in de top. De Vrijdagmarkt is nu nog mooier! Ontdek de nieuwe bloemenkramen en ‪f‎oodtrucks‬ bij het Mosae Forum en de unieke en nieuwe producten in de Hoenderstraat. Bijgevolg heb je hier de keuze om gezellig door de talrijke winkelstraten te kuieren en zal u zeker nieuwigheden tegenkomen die zeker veel voordeliger zijn dan in België.  Kortweg ...een dagje Maastricht mag je zeker niet missen!!!

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€16.00
Kind:
€12.00
Afbeeldingen

1 mei Festival in Asse

Algemene gegevens
Land
België
Datum
vrijdag, 1 mei, 2020
Beschrijving

1 Mei Schlagerfestival in zaal "Ter Krokegem, Dendermondsesteenweg 24-34, 1730 Asse.

U kan genieten van ene lekkere BBQ met achteraf een dessert alvorens de show begint met diverse artiesten zoals: John Dennis, Gino Verano, Claude, Dennie Damaro en Gery.

Inbegrepen

Vervoer met Fanbus, BBQ en dessert, ganse showpakket.

Prijs
Volwassene:
€49.00
Afbeeldingen

Pagina's

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie