Alle reizen

Giethoorn, Venetië van het Noorden (opstapplaats enkel met *)

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
zaterdag, 8 september, 2018
Beschrijving

Giethoorn, een klein dorpje gelegen in de provincie Overijssel, wordt terecht het Venetië van het Noorden genoemd.

Het hele dorp is gebouwd op eilandjes en het voornaamste transportmiddel is de boot.

Wij zullen rond 11 uur aankomen in Giethoorn. De beste kennismaking met het dorp is de boottocht (€ 6,-) die ons door de talloze smalle kanaaltjes van het dorp voert. Deze rondvaart duurt ongeveer een uur.

Het facultatieve middagmaal (+/- €14,-) wordt opgediend in een van de betere restaurants van het dorp.

Na de middag kan u een vrij bezoek brengen aan: een pottenbakkerij, het schelpenmuseum en het mineralenmuseum ( alle drie gratis ) en is er vrije tijd om te wandelen door het schilderachtige dorp.

Omstreeks 17u30 begeven wij ons naar het restaurant waar wij vergast worden op een uitgebreide broodmaaltijd. Daarna verlaten wij Giethoorn en via Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen rijden wij terug huiswaarts.

 

 

 

Inbegrepen
  • Vervoer in luxe autocar,
  • broodmaaltijd.
Prijs
Volwassene:
€34.00
Kind:
€25.00

kinderen onder 12 jaar

Afbeeldingen

Sweetline & Opvangcentrer voor Blindegeleidehonden (opstapplaats enkel met *)

Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 17 september, 2018
Beschrijving

Nadat we genoten hebben van een lekkere koffie en koek in Diksmuide brengen we een bezoek aan “SWEETLINE”, een ambachtelijke chocolaterie. Een demonstratie leert meer over bereiding van ambachtelijk roomijs en ambachtelijke chocolade. We krijgen er deskundige uitleg en natuurlijk kunnen we ook proeven van al dat lekkers. Na het nuttigen van onze 3-gangenmaaltijd brengen we een bezoek aan het opvangcentrum voor Blindegeleidehonden in Oostduinkerke. Het is onvoorstelbaar wat die dieren aankunnen en het is zeker de moeite om te zien en te horen vertellen hoe de opleiding gebeurt. We kunnen er demonstraties bijwonen van de dieren zelf en met wat geluk kan u zelf geleid worden door één van de aanwezige honden.

Via Nieuwpoort (met zijn sluizencomplex, zijn monument van Koning Albert I) rijden we  terug naar Diksmuide voor onze broodmaaltijd.

Inbegrepen

Vervoer met luxe autocar, koffie en koek, bezoek Sweetline, 3-gangenmenu, plaatselijke gids, bezoek opleidingscentrum voor blindgeleidehonden, broodmaaltijd met koffie

Prijs
Volwassene:
€55.00
Afbeeldingen

Maastricht shoppen

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
vrijdag, 21 september, 2018
Beschrijving

De sfeervolle binnenstad van Maastricht waar het Bourgondische leven centraal staat heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Vele toeristen komen naar Maastricht om lekker te genieten.

Wij kiezen telkens een vrijdag voor deze daguitstap omdat er dan de weekmarkt plaatsvind. Deze markt‬ in 2014 is uitgeroepen tot "Beste Markt van Nederland" en ze draait nog steeds mee in de top. De Vrijdagmarkt is nu nog mooier! Ontdek de nieuwe bloemenkramen en ‪f‎oodtrucks‬ bij het Mosae Forum en unieke & nieuwe producten in de Hoenderstraat. Bijgevolg heb je hier de keuze om gezellig door de talrijke winkelstraten te kuieren en zal u zeker nieuwigheden tegenkomen die er zeker veel voordeliger zijn dan in België. Kortweg ...een dagje Maastricht mag je zeker niet missen!

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€15.00
Kind:
€12.00
Afbeeldingen

Yerseke & Delta Route met Veere

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
zaterdag, 22 september, 2018
Beschrijving

We beginnen deze daguitstap in Kruiningen met een lekker tasje koffie en bolus. We krijgen een film te zien zodat u alles te weten komt over de mosselcultuur. Hierna vertrekken we met de bus verder en bezoeken we het mosseldorpje Yerseke. We maken een ritje met gids over de Kattendijksedijk en als de omstandigheden het toelaten brengen we een kort bezoekje aan de mosselfabriek Prins & Dingemans. Onze tocht gaat verder naar Wolphaartsdijk voor onze 3-gangenmaaltijd (soep, schnitzel-frietjes-groenten, dessert). Wie mosselen verkiest dient een opleg van +/- € 6,50 te betalen. Namiddag vertrekken we met een plaatselijke gids via het dorpje Colijnsplaat, vanaf de dijk hebben we daar een schitterend uitzicht op de Oosterschelde en Zeelands trots “De Zeelandbrug”. Onze rit gaar verder langs Zierikzee waar we afslaan naar de westkust van “Schouwen en Duiveland”. Vanaf daar rijden we door het schitterende natuurgebied “De Tureluur”.

U kunt daar met uw eigen ogen zien hoeveel geweld water en storm teweeg kunnen brengen. Via de Schelphoek vervolgen we onze route langs de Oosterschelde naar de beroemde “Plompe Toren” van het verdronken dorp Koudekerke. We gaan nu verder naar de stormvloedkering, het technisch wereldwonder van de 20e eeuw dat dit jaar zijn 25 jarig bestaan mocht vieren. We vervolgen onze weg naar Veere, waar we inschepen voor een mooie en rustige vaartocht van 1 uur. Achteraf is er nog wat vrije tijd voorzien in het mooie Veere voordat we terug huiswaarts keren.

Inbegrepen

Vervoer met luxe autocar, filmvoorstelling in Kruiningen, koffie en koek, plaatselijke gids in voor en namiddag, 3-gangenmaaltijd, boottocht in Veere.

Prijs
Volwassene:
€50.00
Afbeeldingen

Midden - Rijn & Moezel

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
vrijdag, 28 september, 2018 tot zondag, 30 september, 2018
Beschrijving

De valleien van de Moezel en Rijn vormen al jarenlang een geliefkoosde vakantiebestemming voor jong en oud. De schilderachtige valleilandschappen vormen een harmonieus samenspel van duistere wouden, zonnige wijngaarden en een eeuwenoude cultuur die zich weerspiegelt in de aanwezigheid van talloze burchten en versterkingen en de wijnbouw die werd geïntroduceerd door de Romeinen. De stad Koblenz, gelegen aan de samenvloeiing van beide rivieren, vormt het centrum van waaruit wij de streek zullen verkennen.

Programma:

Vrijdag: Via de Duitse snelwegen met onderweg een kleine tussenstop komen we rond 11.00 u. aan in de oostelijke Eifel en brengen we een bezoek aan de prachtig gelegen burcht Eltz, één van de mooist gelegen en best bewaarde middeleeuwse burchten langs de Moezel  in de groene zijvallei van de Eltz. Na de middag volgen we de benedenvallei van de Moezel tot Koblenz. We maken een korte wandeling door het stadscentrum en geven vrije tijd om wat te winkelen en om één van de talrijke gezellige terrasjes op te zoeken. Rond 18.00u. bereiken we ons ***hotel Scholz dat aan de rand van de stad gelegen is – kamerverdeling – avondmaal – overnachting.

Zaterdag: Na het ontbijtbuffet rijden we door de Hunsrück naar de omgeving van Bingen. We volgen met de bus de Rijn stroomafwaarts tot Bacharach. Per schip volgen we het mooiste traject van de Midden-Rijn dat onder bescherming van Unesco staat tot Boppard. Na de lunchpauze maken we hier een korte wandeling langs de belangrijkste monumenten. Na de middag brengen we een bezoek aan de omgeving van het ‘Deutsches Eck’ in Koblenz waar Rijn en Moezel samenvloeien. Daarna gaat het met de kabelbaan tot aan de vesting Ehrenbreitstein waar we een bezoek brengen aan dit uitgebreide complex met zijn musea en panoramapunten. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Zondag: Na het ontbijtbuffet verlaten we het hotel en Koblenz en maken een rit met het smalspoorlijntje van de Vulkan-Express door het Brohltal. Daarna rijden we terug de Eifel in naar het openluchtmuseum van Kommern. Lunchpauze in het openluchtmuseum. Het openluchtmuseum is prachtig gelegen in het groene landschap van de Eifel. Talrijke gebouwen in vakwerk met hun originele inrichting kunnen bezocht worden. In de late namiddag rijden we over de Duitse snelwegen terug huiswaarts en maken nog een halte in Riemst voor een lekkere 3-gangen maaltijd.

Inbegrepen

- Luxe autocar.

- Half pension vanaf  avondmaal de eerste dag tot en met ontbijt laatste dag.

- Nederlandstalige begeleiding gedurende ganse reis.

- Alle uitstappen en toegangsgelden vermeld in het programma.

   Zoals:    -        Boottocht Bacharach.

-         Kabelbaan Koblenz-Festung Ehrenbreitstein.

-         Burcht Eltz.

-         Ritje met Vulkan-Express.

-         Inkom Openluchtmuseum Kommern.

- Extra 3-gangenmenu tijdens terugreis laatste dag.

- Alle taksen, BTW enz.


Hotelinformatie

Hotel Scholz: 3-sterren hotel gelegen aan de rand van Koblenz.

De kamers:  zijn met lift bereikbaar en beschikken over een badkamer met wc, kluisje, tv. met satellietontvangst, en telefoon.

Maaltijden: - Uitgebreid ontbijtbuffet.

                     - 3-gangen avonddiner.

Prijs
Volwassene:
€279.00

Prijs: € 279,-  per persoon in dubbel kamer.

Toeslag single : € 40,- 

Niet inbegrepen:

- Persoonlijke uitgaven.

- Middagmalen.

- Dranken tijdens de maaltijden.

- Eventueel reis- en bijstandsverzekering : € 18,20-.

 

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

Afbeeldingen

Verrassingsreis

Algemene gegevens
Land
Datum
dinsdag, 2 oktober, 2018
Beschrijving

Droomt u ervan om gewoonweg een autocar op te stappen en simpelweg te vertrekken met de noorderzon zonder echt te weten waarheen!!!, dan bent u de juiste persoon om ons te vergezellen op deze reis en zal u plezierig verrast zijn als u ziet waar wij u naartoe brengen en wat er vervolgens die dag allemaal zal gebeuren.

Indien u interesse hebt, aarzel dan niet te lang, neem uw telefoon en boek deze dag vooraleer anderen u voor zijn want de plaatsen zijn beperkt voor deze uitstap. Tevens is deze uitstap voorzien van een driegangenmaaltijd en begint en eindigt onze dag meestal met koffie en ?... allerhande verassingen en/of bezoeken.

Inbegrepen

Alles om een dag aangenaam door te brengen!!!

Prijs
Volwassene:
€56.00
Afbeeldingen

Maastricht & Marcienne Collection (Duitsland)

Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
vrijdag, 5 oktober, 2018
Beschrijving

In de voormiddag brengen we een vrij bezoek aan de weekmarkt in Maastricht. Hier heeft U de mogelijkheid om naar eigen zin uw voormiddag in te plannen zoal; een markt bezoek, vrij shoppen in de talrijke winkelstraatjes, een terrasje doen of…enz, enz .

Omstreeks 14 uur gaat onze rit verder naar Kirchhoven in Duitsland voor een namiddagbezoek bij Marcienne Collection waar we eerst ontvangen worden met koffie en gebak.

De Marcienne collectie is een exclusieve breimode voor dames en alles wordt door hen ontworpen in hun eigen fabriek, gebreid door een team van vakkundige medewerkers. Deze collectie is voor elke leeftijdscategorie en in alle maten verkrijgbaar en wordt uitsluitend in deze fabriek verkocht. Nadien kan u in de winkel persoonlijke kledingadviezen krijgen van de plaatselijke mannequins en kan u natuurlijk ongedwongen passen en kopen. In deze periode genieten we van de “Herfst- Wintershow”

Na dit bezoek rijden we terug huiswaarts

 

Inbegrepen

bus, vrij bezoek Maastricht en bezoek Marcienne

Prijs
Volwassene:
€19.00
Afbeeldingen

Hortensia kwekerij & Planetarium

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
maandag, 8 oktober, 2018
Beschrijving

We beginnen onze dag met een lekkere appelflap en koffie in de gezellige ontvangstruimte bij de hortensia kwekerij in de omgeving van Breda. Daarna krijgt u een rondleiding op de snijhortensia kwekerij, waar meer dan 40.000 hortensia's in vele kleuren en soorten te bewonderen zijn. Vervolgens wordt er een demonstratie gegeven, hoe een boeket of krans van hortensia's of een hortensiataart wordt gemaakt. Na onze driegangenmenu in Terheijden gaat onze rit verder richting Ridderkerk, naar het museum Johannes Postschool en het planetarium. Hier vindt u nostalgie én moderne techniek van de 21e eeuw. De school is een historische plek, want in deze school werd de capitulatie van Nederland ondertekend aan het begin van de tweede wereldoorlog. Plaats en inrichting is nog authentiek en het moment van ondertekenen is  te zien. In deze voormalige school gaat het nog steeds over geschiedenis, aardrijkskunde, natuurkunde en techniek, maar ook over de school van vroeger met nostalgische oude platen, prenten, leesplankjes etc. Het Planetarium en de tijdmachine zijn verbluffend gemaakt met 3D simulatie en projecties op 360° koepel met keuze van o.a.: de maanlanding van de Apollo 11, het bombardement op de stad Rotterdam en reizen door het heelal. We krijgen er een rondleiding met uitleg in het capitulatielokaal en klaslokaal, en een planetariumfilm in het koepeltheater. We sluiten onze reis af met een koffietafel voordat we weer naar België vertrekken.

Inbegrepen

vervoer met luxe autocar, koffie en koek, inkom geplande bezoeken ganse dag, 3-gangenmaaltijd, plaatselijke gidsen, broodmaaltijd

Prijs
Volwassene:
€58.00
Afbeeldingen

Voedingssalon Expo Brussel

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 13 oktober, 2018
Beschrijving

Op 13 oktober 2018 zal de bekendste beurs van het land voor de 89ste maal haar deuren in Brussels Expo openen! Gedurende 9 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap van culinaire ambachtsmannen en producenten. Tevens kunnen er kookworkshops bijgewoond worden,die geanimeerd worden door professionele koks of proeven van de laatste culinaire trends in het pop-up restaurant. Het Voedingssalon biedt eveneens het platform voor de organisatie van het Belgisch Kampioenschap voor jonge bakkers. Maar het Voedingssalon is veel meer dan food attitude... Verwacht u eveneens aan leuke ideeën voor uw interieur, een waaier aan mode accessoires, schoonheidsartikelen, huishoudproducten… dit alles gekruid met leuke animaties. Alle zintuigen worden er geprikkeld en u ontdekt er zoveel dingen die het leven aangenamer maken.

Inbegrepen

Vervoer met luxe autocar en inkom.

Prijs
Volwassene:
€15.00
Afbeeldingen

Voedingssalon Expo Brussel

Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 15 oktober, 2018
Beschrijving

Op 13 oktober 2018 zal de bekendste beurs van het land voor de 89ste maal haar deuren in Brussels Expo openen! Gedurende 9 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap van culinaire ambachtsmannen en producenten. Tevens kunnen er kookworkshops bijgewoond worden,die geanimeerd worden door professionele koks of proeven van de laatste culinaire trends in het pop-up restaurant. Het Voedingssalon biedt eveneens het platform voor de organisatie van het Belgisch Kampioenschap voor jonge bakkers. Maar het Voedingssalon is veel meer dan food attitude... Verwacht u eveneens aan leuke ideeën voor uw interieur, een waaier aan mode accessoires, schoonheidsartikelen, huishoudproducten… dit alles gekruid met leuke animaties. Alle zintuigen worden er geprikkeld en u ontdekt er zoveel dingen die het leven aangenamer maken.

Inbegrepen

Vervoer met luxe autocar en inkom.

Prijs
Volwassene:
€15.00
Afbeeldingen

Pagina's

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie