Alle reizen

Het schiereiland Marken en het pittoreske Volendam

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
zaterdag, 19 mei, 2018
Beschrijving

Volendam staat bekend om de prachtige haven en de vele beroemde Nederlandse artiesten. Niet voor niets een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd, en werd bezongen als de parel van de Zuiderzee. Op Marken is er door de jaren heen niet zo veel veranderd. Het voormalige eiland ademt nog steeds een oase van rust uit. We komen rond 11u00 toe in Marken en maken er een wandeling onder begeleiding van een lokale gids in klederdracht en bewonderen Marken met zijn ophaalbruggen en smalle steegjes, wat u natuurlijk de sfeer en charme van het eiland laat beleven. Alvorens we onze 3-gangenmenu nuttigen in een havenrestaurant met zeezicht (soep, visfilet of kipfilet, vanille-ijs incl.1 drankje) brengen we nog een bezoek aan een klompenmakerij met een demonstratie over hoe klompen gemaakt worden. Na de lunch maken we de overtocht met de boot naar Volendam en brengen we een bezoek aan de Cheese Factory met de nodige uitleg en demonstratie en natuurlijk proeven. Na een kleine begeleide wandeling in Volendam met onze lokale gids is er na 15u30 nog voldoende vrije tijd om wat van het pittoreske Volendam te genieten. Rond 17u30 (wordt ter plaatse afgesproken) rijden we terug huiswaarts.

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, lokale gids, driegangenmenu met 1 consumptie, boottocht naar Volendam, voorziene bezoeken

Prijs
Volwassene:
€49.00
Kind:
€35.00
Afbeeldingen

Pinkstershow Kaasboerin

Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 21 mei, 2018
Beschrijving

Omstreeks 12u00 zetten de chefs weer hun beste beentje voor en presenteren u het menu:

* Komkommersoepje met gerookte kip en munt

* Warm buffet met warme en koude groenten;

* Een “grand dessert” geserveerd aan tafel.

Aansluitend show met: Bandit, Salim Seghers, Alfred & Trix, Sabine, Gery en Showballet.

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, diner en namiddag vol entertainment

Prijs
Volwassene:
€49.00
Afbeeldingen

Blankenberge Pinkstermaandag

Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 21 mei, 2018
Beschrijving

Een dagje naar onze Belgische kust!!!

U kan een dagje vrij genieten in Blankenberge, U wordt er in de voormiddag rond 9u45 afgezet en onze bus vertrekt er terug huiswaarts om 18uur.

Op maandag hebt u er dan ook de mogelijkheid om de weekmarkt te bezoeken.

 

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€16.00
Kind:
€12.00
Afbeeldingen

Aardbeien, Oudenbosch & Botanische Tuin Arboretum

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
zaterdag, 26 mei, 2018
Beschrijving

Na de ontvangst op Het Aardbeienterras in Rijsbergen met koffie en aardbeientaart krijgen we een rondleiding door de teler en komen we meer te weten over deze planten en het plukken. Na het driegangenmenu dat we nuttigen in “De Gouden Leeuw” vertrekken we met de bus en gids naar het Brabanse stadje Oudenbosch. We brengen er een bezoek aan de beroemde basiliek, een kopie op schaal van de Sint Pieter in Rome met aansluitend een bezoek aan een klein stukje paradijs, nl. De Botanische tuin Arboretum, een voormalige kloostertuin met een bijzondere collectie bomen en struiken.Deze worden volgens wetenschappelijk protocol beheerd, gebruikelijk voor botanische tuinen wereldwijd. Deze tuin heeft een oppervlakte van ruim 4ha en biedt u volop gelegenheid om in alle rust te wandelen en u te verwonderen over de schoonheid en vormenrijkdom van de plantenwereld. Na dit bezoek rijden we terug richting Gouden Leeuw voor een koffietafel.

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, koffie met taart, bezoek aardbeienterras, driegangenmaaltijd, lokale gids, Basiliek en tuin en koffietafel.

Prijs
Volwassene:
€52.00
Afbeeldingen

Maastricht shoppen

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
vrijdag, 15 juni, 2018
Beschrijving

De sfeervolle binnenstad van Maastricht waar het Bourgondische leven centraal staat heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Vele toeristen komen naar Maastricht om lekker te genieten.

Wij kiezen telkens een vrijdag voor deze daguitstap omdat er dan de weekmarkt plaatsvind. Deze markt‬ in 2014 is uitgeroepen tot "Beste Markt van Nederland" en ze draait nog steeds mee in de top. De Vrijdagmarkt is nu nog mooier! Ontdek de nieuwe bloemenkramen en ‪f‎oodtrucks‬ bij het Mosae Forum en unieke & nieuwe producten in de Hoenderstraat. Bijgevolg heb je hier de keuze om gezellig door de talrijke winkelstraten te kuieren en zal u zeker nieuwigheden tegenkomen die er zeker veel voordeliger zijn dan in België. Kortweg ...een dagje Maastricht mag je zeker niet missen!

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€15.00
Kind:
€12.00
Afbeeldingen

Brouwerij de Plukker & Vismijn Nieuwpoort

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 16 juni, 2018
Beschrijving

Nadat we genoten hebben van onze koffie en koek in Diksmuide gaat onze rit richting Poperinge naar de biologische brouwerij De Plukker. Het bier wordt er gebrouwen met uitsluitend biologische producten en hoppe uit eigen kweek. We beginnen met het proeven van een biertje van eigen makelij en ondertussen vernemen we van de gids het volledige verhaal van de brouwerij. We bezoeken niet alleen de brouwerij zelf maar bekijken ook het hoppeveld. We sluiten af met nog een heerlijk biertje naar keuze.

Na het nuttigen van onze 3 gangenmaaltijd in Diksmuide rijden we richting kust, naar Nieuwpoort. Hier gaan we alles rond en in de vismijn van Nieuwpoort vernemen over de visserij van vroeger en nu, het geloof en bijgeloof, het harde leven van de visser, maar ook van de vissersvrouw! En dit alles verteld door een echt viswijf!. We eindigen in een horecazaak aan de kust voor de proeverij van "de kaviaar van de Noordzee" met een drank.. Indien er nog wat tijd rest is er nog vrije tijd in Nieuwpoort Bad, is nog geen 5 minuten rijden van waar we de garnalen proeven.

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, koffie en koek, bezoek Brouwerij ,3-gangenmenu, plaatselijke gids, bezoek aan de vismijn

Prijs
Volwassene:
€51.00
Afbeeldingen

Fanreis: Eifel & Moezel

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
vrijdag, 22 juni, 2018 tot zondag, 24 juni, 2018
Beschrijving

Voor de eerste keer wil Gery er eens op uittrekken met zijn “vrienden en fans”. Het programma zal daarom heel rustig en aangenaam gehouden worden zodat we met z’n allen volop kunnen genieten van deze drie daagse reis. Gezellig samenzijn, gezelligheid en de nodige ambiance is de boodschap van deze reis en bijgevolg proberen we de prijs/kwaliteit hoog in het vaandel te houden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen. Wil je er graag bij zijn is snel zijn wel de boodschap want de plaatsen zijn echt beperkt !!!

Vrijdag 22 juni: Via Luik en Verviers rijden we richting de Eifel en maken in Sankt Vith een korte stop voor een klein ontbijt. Hierna trekken we door voor een bedrijfsbezoek aan de brouwerij van Gerolstein, Door de aangeboden film en een rondleiding krijgen we een idee over het ontstaan van het bronwater en hoe het op flessen getrokken wordt. We rijden voor een 3-gangenmenu naar ons verblijfshotel te Weidenbach. Hierna brengen we een bezoekje aan het wildpark te Daun waar we met onze autocar in het dierenparadijs kunnen binnen rijden. Tegen de late namiddag rijden we terug naar ons hotel in Weidenbach voor inchecking, gevolgd door het avondmaal en een gezellig samenzijn.

Zaterdag 23 juni: Na ons ontbijtbuffet rijden we naar Veldenz aan de Moezel voor een wijndegustatie bij wijnkenner Werner. Na het middagmaal, dat we gebruiken op dezelfde locatie, maken we een tocht door de wijnstreek met de huifkar. Natuurlijk kan het goddelijk vocht niet ontbreken tijdens deze rit. Indien de tijd het nog toe laat brengen we nog een korte stop aan Bernkastel-Keuz en rijden we terug naar Weidenbach voor ons avondmaal gevolgd door een optreden van Gery en overnachting.

Zondag 24 juni: Na het ontbijtbuffet vertrekken we richting Delicia in Riemst waar we ontvangen worden rond het middaguur met een lekker 3-gangenmenu. U kan er in de namiddag zeker uw beentjes eens uitgooien tijdens het optreden van Gery, welke staat genoteerd als dansnamiddag. Voordat we met tegenzin huiswaarts keren maken we nog gebruik van een broodmaaltijd met taart en koffie.

Inbegrepen
 • Reis per luxe autocar.
 • Koffie en belegd broodje.
 • Bezoek Gerolstein.
 • Vol pension vanaf avondmaal 1ste dag tot en met ontbijt laatste dag.
 • Extra middagmaal 1ste dag.
 • Inkom wildpark Daun.
 • Wijn degustatie en huifkartocht te Veldenz.
 • 3- gangenmaaltijd op zondag.
 • Broodmaaltijd met taart en koffie te Riemst.
 • Alle taksen, BTW enz.

Hotelinformatie

Hotel “Pappelhof”: een 2- sterren superieur hotel rustig gelegen in de prachtige Vulkanische Eifel te Weidenbach.  Dit ligt tussen weilanden en bossen en het is de ideale locatie voor deze vriendenreis.

Maaltijden:

- ontbijtbuffet.

avondmaal bestaat uit 3-gangenmenu met bediening aan tafel.

Kamers: met lift bereikbaar en voorzien van:

Bad/Douche en WC, telefoon en kabeltelevisie.

Prijs
Volwassene:
€265.00

Prijs: per persoon in dubbele kamer:

€ 265,- 11 kamers beschikbaar zonder terras.

€ 272,- 12 kamers beschikbaar met terras.

Toeslag single: € 16,- (slechts 2 beschikbaar).

 

Niet inbegrepen:

 • Dranken tijdens de maaltijden.
 • Persoonlijke uitgaven.
 • Eventuele annulatie- en bijstands-verzekering: € 17,70 –

in samenwerking met Jowi Reizen St Truiden Lic.  Nr : A1247

Afbeeldingen

Deliciafeesten; Vedettenparade (Riemst)

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 30 juni, 2018
Beschrijving

Vedettenparade:

Op dit weekend is feestzaal Delicia veel te klein en is er een grote tent voorzien achter de zaal zodat iedereen een plaatsje heeft om van deze, toch talrijke artiesten te kunnen genieten:

We kunnen in de namiddag al genieten van deze prachtige Vedettenparade met tal van artiesten: De namen en juiste programma is hiervoor nog niet gekend maar Luc Steeno, Lindsay, David Vandyck, Swoep, De Stoempers en Gery zullen al zeker van de partij zijn. Meer gegevens kun je later op deze site terugvinden !!!

Het einde van deze show is voorzien omstreeks 23u00.

Door dit drukke evenement zal onze fanbus vertrekken rond 14u15 in Tessenderlo, het juiste uur word bij de boeking gemeld.

 

Wij kunnen u een super kortings voordeel geven van € 10,- per persoon indien u deze 2- daagse show (met maandag 2 juli) samen boekt. Dit dient vermeld te worden bij boeking en betaald te worden op de eerste dag!!.

Inbegrepen

Vervoer met fanbus en ganse Show in de feesttent

Prijs
Volwassene:
€40.00
Afbeeldingen

Deliciafeesten: Muzikantenstad (Riemst)

Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 2 juli, 2018
Beschrijving

Muzikantenstad:          

Aanvang van dit evenement is omstreeks 14u00 in de grote tent achter de feestzaal.

Onder de pauze is er koffie en koek voorzien in deze tent achter de grote feestzaal. 

Artiesten van de muziekantenstad zijn o.a.: Lissa Lewis, Doran, PC Brown, Michael Lanza, De Melando’s, Komiek Wim Quirynen, gastheer Davy Gilles, Ballet Showcase met het muzikantenstadorkest, Luc Steeno en Gery

Wij kunnen u een super kortings voordeel geven van € 10,- per persoon indien u deze 2- daagse show samen boekt. (Dit dient vermeld te worden bij boeking en betaald te worden op de eerste dag (zaterdag 30 juni).

Inbegrepen

Vervoer met Fanbus, ganse showprogramma met koffie en koek onder de pauze.

Prijs
Volwassene:
€35.00
Afbeeldingen

Fietsweekend; Land van Maas & Waal

Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
vrijdag, 6 juli, 2018 tot zondag, 8 juli, 2018
Beschrijving

Dit jaar gaan we fietsen in de buurt van Niftik en zullen van hieruit telkens vertrekken als uitvalbasis. Ons familiehotel Hoogeerd is gelegen langs de oevers van de Maas en ligt in de buurt van de oudste stad van Nederland nl. Nijmegen. We maken dan ook van de gelegenheid gebruik om onze fietstocht langs deze stromen te organiseren, hetgeen zeker op zaterdag van toepassing is. Ook de niet fietsers zijn van harte welkom om van een rustig weekendje te genieten en op eigen houtje de buurt wat te verkennen. 

Programma:

Vrijdag: +/- 40 KM     Niftrik - Blauwe Sluis: Na ons wat geïnstalleerd te hebben in ons hotel genieten we van een lekkere broodjeslunch en vertrekken dan langsheen de mooie tuinen van Appeltern, een mooi complex bestaande uit 200 tuinen en is 22ha groot. We trappen langs het kasteel van Hernen terug richting Noftrik langsheen het binnenmeer .

Zaterdag: +/- 72 KM   Niftrik - De Drie Stromenrit: Na het ontbijt vertrekken we voor onze tocht langsheen de drie stromen nl: de Maas, de Waal en de Rijn. Onderweg passeren wij de Tacitusbrug (1055 meter lang en 32 m breed) welke de oeververbinding vormt tussen de A50 en de Waal. Wij fietsen langs de Rhijnoever richting Nijmegen en Waaiensteinkolk, één van de grootste wielen van Betuwen. We maken nog een halte in Wijchen voordat we terug naar ons hotel fietsen.

Zondag: +/- 45 KM     Biftrik - Kraaijenbergse Plassen: Na het ontbijt gaat het via de twee jachthavens richting Thomsonbrug. De binnenkant van deze brug is speciaal geschilderd en het geoogde effect geeft een regenboog tussen Gelderland en Brabant. Onderweg passeren wij de Kraaijenbergse plassen, een uitgestrekt gebied van ruim 400 ha. Via Putwielen of Kolken komen we toe in ons hotel waar onze fietsen zorgvuldig worden ingeladen terwijl u nog wat kan nagenieten van deze 3- daagse met een lekker 3-gangenmenu.

 

Inbegrepen

- Luxe autocar met speciaal ontworpen fiets -

  aanhangwagen.

- Half pension vanaf  avondmaal de eerste dag tot en

  met ontbijt de laatste dag.

- 2 extra lunches voor fietsers (zaterdag en zondag).

- Extra lunch bij aankomst in het hotel.

- Extra 3-gangenmenu op de laatste dag.

- Fietsbegeleiding.

- Alle taksen, BTW enz.


Hotelinformatie

Familiehotel Hoogeerd:is rustig gelegen langs de prachtige Maasoevers, een plaats waar U zich meteen thuis voelt.

De kamers: beschikken over douche, telefoon en toilet.

De maaltijden bestaan uit:

-        Uitgebreid ontbijtbuffet.

-        Tijdens de fietstochten voorzien we eenvoudige lunches in de vorm van een broodmaaltijd voor de fietsers.

-        Avondlunch: warm voorgerecht, keuze hoofdschotel uit: vlees-vis of vegetarisch en dessert.

Prijs
Volwassene:
€295.00

Fietsers    : € 295,-  p/p. in dubbel kamer.

Niet fietsers: € 245,-  p/p. in dubbel kamer.

Toeslag single : € 35,- 

 

Niet inbegrepen:

- Eventueel reis- en bijstandsverzekering:- fietsers € 19,20-

- Lunches voor niet fietsers op zaterdag en zondag.

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247

Afbeeldingen

Pagina's

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie