5-daagse Schlagerparade Ellmau

€ 769

Tijdens deze 5 daagse kan u 4 avonden genieten in de liefdevol ingerichte verwarmde feesttent in het prachtige Ellmau am Wilden Kaiser van de gekende liedjes van de deelnemende artiesten zoals: Hansi Hinterseer, Howard Carpendale, Maite Kelly, DJ Ötzi, Giovanni Zarrella Francine Jordi, Andy Borg, Marc Pircher, Ronja Forcher, Sonia Liebing, Oesch’s die Dritten. Onze plaatsen zijn alvast gereserveerd. Naast deze schlagerparade bieden wij u nog een mooi programma aan in deze fantastische omgeving in Oostenrijk.

Vertrektijd

Terugkomst

Inbegrepen

 • Luxe autocar met voldoende beenruimte,
 • Half pension vanaf avondmaal bij aankomst tot en met ontbijt de laatste dag,
 • Alle uitstappen en inkomgelden vermeld in het programma,
 • Inkom kasteel, boerenmarkt en rit op de bergbaan in de regio Kitzbüheler en toegang tot de ochtendpint.
 • 4 show avonden in de feesttent,
 • Alle taksen, BTW enz.

Niet inbegrepen

 • Middagmalen en maaltijden tijdens de heen- en terugreis.
 • Dranken tijdens de maaltijden en evenementen.

Toeslagen

 • Toeslag single: € 72,-
 • Eventueel reis- en bijstandsverzekering  : € 61,-

in samenwerking met Jowi Reizen St Truiden Lic.  Nr : A1247

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

 • Woensdag 4 oktober, Heenreis: Vertrek in de vroege ochtend via de Duitse autowegen naar de Wilder Kaiser. Inchecken in ons hotel. Indien de tijd het toe laat genieten we eerst nog van een 3-gangen menu, anders een hapje in de feesttent tijdens de openingsavond met de burgemeester en artiesten als : Oesch’s dieTTe, Marc Pircher en de Ellmau Misic Band.
 • Donderdag 5 oktober, Middeleeuwse wereld van kasteel Tratzberg: Na wat uitslapen en ontbijt genieten we van de mooie landschappen en hebben we als excursie deze dag gekozen voor een bezoek aan het kasteel van Tratzberg in Stans. Het avondmaal gebruiken we in het hotel. 20u00 Tweede sfeeravond in Ellmau met topartiesten als: Andy Borg, Ronja Forcher en Giovanni Zarrella.
 • Vrijdag 6 oktober, Frühschoppen op de berg: Na het ontbijt wacht ons een prachtige dag, want vandaag mikken we hoog! Tijdens een bergtocht in de Kitzbüheler Alpen kan je genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en eenmaal boven klinkt er stevige muziek voor een ochtendpint. Hier kun je dansen, feesten en natuurlijk genieten van het prachtige panoramische uitzicht. Na het avondeten rijden we tegen 20u00 terug naar de tent voor de 3de dag van het Schlager gebeuren met Sonia Liebing, Maite Kelly en Howard Carpendale. Deze grote hit sterren van topklasse maken van deze avond een onvergetelijke ervaring.
 • Zaterdag 7 oktober, Grote boerenmarkt in het centrum van Ellmau: Ontbijt in hotel. De traditionele boerenmarkt met specialiteiten uit de regio is een belevenis voor de zintuigen. Op tal van stands worden typische producten uit de regio aangeboden: kaas, boerenbrood, oorspronkelijk gestookte Tiroolse schnapps en boerenspek. Ook worden oude, lang uitgestorven handwerktradities gepresenteerd, die u dichter bij het leven in de bergen en de hedendaagse bewoners brengen. Volgens het motto van de muziekherfst aan de Wilder Kaiser mag op verschillende plaatsen stevige muziek niet ontbreken – de voorpret voor de avond neemt toe! 20.00 uur: Vandaag wacht de sterrenavond op je, met de topsterren van de scene. Francine Jordi, DJ Ötzi en de Hansi Hinterseer zorgen voor een briljante afsluiting van de muziekherfst op de Wilder Kaiser.
 • Zondag 8 oktober, Terugreis: Na het ontbijt inladen van de bagage en de terugreis naar België. Aankomst in de vroege avond.

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

***plus hotel

Hotel info: het hotel word door de organisatie pas bekend gemaakt een 3 tal weken voor afreis.

We kozen voor een ***plus hotel in de omgeving Ellmau. Alle kamers beschikken over modern comfort met badkamer

Maaltijden bestaan uit:

 • Ontbijtbuffet,
 • ’s Avonds 3-gangenmenu.

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61