9-daagse Izola

  • Informatie
  • Reisverloop
  • Hotel informatie
  • Gallerij
€ 990.00

De kust in Slovenië is heel verscheiden met zowel mooie stadjes als prachtige vergezichten over de Middellandse Zee. Ze maakt deel uit van de kuststreek Istrië die zich van Italië tot Kroatië uitstrekt. Wij verblijven in Izola. Tijdens ons verblijf gaan we op ontdekking naar de verrassende onderaardse wereld in de grotten van Postojna, de Lippizaner paarden in de stoeterij van Lipica, een Italiaanse wekelijkse markt, de toeristische badplaats Portorož en de hoofdstad Lubljana, schilderachtig gelegen aan de Ljubljanica en beheerst door een mideleeuwse burcht. Een boottocht met vispicknick laat ons de volledige Sloveense kust zien met het schilderachtige stadje Piran.
Programma in halfpension en met inbegrip van de voorziene inkomgelden:
Dag 1: Vertrek in de morgen via de Duitse autowegen naar ons etappehotel in Rohrdorf (D).
Dag 2: Na het ontbijtbuffet zetten we de reis verder door Oostenrijk en kiezen voorbij Villach de richting Italië. Tegen de middag bereiken we het grensdorpje Tarvisio waar we middagpauze houden. In de namiddag vervolgt de reis langs Udine en Triëste naar Slovenië. Avondmaal en overnachting.
Van dag 3 tot en met dag 7 staan er gevarieerde uitstappen op het programma zoals bv.
– Bezoek aan de druipsteengrotten van Postojna, de bekendste en prachtigste grotten van Europa,
– Namiddaguitstap naar Portorož, de bekendste badplaats langs de Sloveense Rivièra, met een uitnodigende Zeepromenade en talloze terrasjes en souvenirwinkeltjes.
– Boottocht van een volledige dag langs de Sloveense Rivièra met onderweg een vispicknick en een namiddaghalte in het eeuwenoude stadje Piran, een parel langs de Sloveense kust.
– Bezoek aan de hoofdstad Ljubljana met rondleiding langs de ‘Drie bruggen’, de St.-Nicolaaskathedraal en vrije tijd op de levensmiddelenmarkt waar streekproducten worden aangeboden.
– Voormiddaguitstap naar het Italiaanse plaatsje Muggia voor het bezoek aan de wekelijkse markt.
– Namiddaguitstap naar Lipica, de thuisbasis van de Lippizaner paarden; we bezoeken hier de stoeterij en wonen een ruitervoorstelling bij van dit bekende paardenras..
Dag 8: We verlaten Izola en rijden via Ljubljana naar het meer van Bled. Hier geven we vrije tijd zodat u op de pittoreske meerpromenade met zijn talloze terrasjes kan genieten van de mooie natuur en uitzicht op het meer met het eiland. Na de middag rijden we door de Karawankentunnel naar Oostenrijk en verder door de Alpen naar Rohrdorf in Duitsland voor de tussenovernachting.
Dag 9: Na het ontbijtbuffet verlaten we het etappehotel en rijden over de Duitse autowegen naar België.

 

Vertrektijd

Terugkomst

Inbegrepen

Prijsbeschrijving: € 990,- per persoon in dubbele kamer,
€ 880,- derde persoon op kamer,
€ 795,- kind < 15 jaar op kamer bij 2 volw. € 595,- kind < 7 jaar op kamer bij 2 volw. € 238,- Toeslag single kamer, €62,50- Eventueel annulatie verzekering. Niet inbegrepen: – Dranken bij de maaltijden (tenzij anders vermeld). – Middagmalen, – Persoonlijke uitgaven, In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic.nr: A1247   Prijs kind: €595.00 Inbegrepen: Luxe Autocar met voldoende beenruimte. Alle uitstappen en inkomgelden vermeld in het programma, Reis in half pension, Overnachting tijdens heen- en terugreis in HP. Alle taksen en diensten.

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

Verblijfhotel, ****hotel San Simon Resort, is een vier sterren resort gelegen tegen de Middelandse Zee, vlak aan de jachthaven van Izola en op een kwartiertje wandelen van het centrum. Beschikt over een privé strand, beachvolleybalveld, drie tennisbanen en fitnesscentrum,
De kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken allen over comfort zoals TV, telefoon, balkon, koelkast, kluisje, airco, gratis WiFi en een badkamer met bad of douche, wc en haardroger.
De maaltijden zijn in buffetvorm in een prachtig restaurant met zicht op Zee.
***Etappehotel ‘Zur Post’ tijdens de heen en terug reis overnachten we in een typisch Beiers hotel in Rohrdorf (D).

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61