Colruyt (Dassenveld) & brouwerij Lindemans

€ 68

Je Colruyt winkel achter de schermen !!!

We worden hartelijk onthaald met een kopje koffie/frisdrank en een koekje en volgen ondertussen de presentatie over dit indrukwekkend familiebedrijf en familie van verschillende bedrijven. Ontdek tijdens de rondleiding hoe Colruyt ervoor zorgt dat al je gewaardeerde producten op tijd in jouw winkel geraken. Maak kennis met het legatee centrum Dassenveld! Je ziet er hoe de bevoorrading van de Colruytwinkels verloopt en hoe daarbij  bewust duurzaam te werk wordt gegaan, hoe er bij Colruyt Group ingezet wordt op 100% hernieuwbare energie, 100% zelf opgewekt. Als afsluiter is er gelegenheid om vragen te stellen en wordt er een kleine attentie aangeboden.

Na het middagmaal dat bestaat uit een 3-gangenmenu brengen we een bezoek aan de brouwerij van Lindemans in Vlezenbeek. Deze brouwerij dateert al van 1822 en bestaat al 6 generaties lang en is uitgegroeid tot één van de voornaamste producenten van Lambiek uit de ganse wereld. We bezoeken deze brouwerij onder leiding van een plaatselijke gids en het nodige proeven mag natuurlijk niet ontbreken

Dit dagprogramma is niet mogelijk voor minder mobiele personen, er zijn op het programma wat trappen te doen en geen liften aanwezig. Voor deze reis dienen we de naam en voornaam van iedere deelnemer op voorhand door te geven en rekenen we zeker op de deelname van ieder ingeschreven persoon.

Vertrektijd

Inbegrepen

  • Vervoer in luxe autocar,
  • Programma bezoek Colruyt,
  • 3-gangenmenu in een plaatselijk restaurant,
  • Bezoek brouwerij Lindemans.

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61