Fanreis Gery

  • Informatie
  • Reisverloop
  • Hotel informatie
  • Gallerij
€ 420.00

Ook dit jaar wil Gery er weer op uittrekken met zijn vrienden voor een 4-daagse reis. Het programma is weer voorzien van een uitgebreid arrangement zodat U weer volop kunt genieten op deze vriendenreis. Gezelligheid met de nodige ambiance en dit samen met een groep vrienden is de boodschap. Bijgevolg proberen we de prijs/kwaliteit hoog in het vaandel te houden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen en gecombineerd met leuke bezoeken en animatie. Wil je er graag bij zijn? dan is snel zijn wel de boodschap want we voorzien slechts 1 autocar met Gery zelf als chauffeur en zijn vrouwtje Yolanda als begeleiding en … VOL is VOL !!!!
Donderdag 26 augustus: We starten onze 4 daagse met koffie en taart in het Brabanderhof te Lier. Na de film en de rondleiding op deze paardenmelkerij trekken we verder naar Lebbeke voor een 3-gangenmenu. Na het middagmaal brengen we een bezoek aan likeurstokerij De Klok in Serskamp met natuurlijk de nodige degustaties. Onze reis gaat verder naar ons verblijfshotel te Ieper gevolgd door de kamerindeling, broodmaaltijd en brengen achteraf een bezoek aan de Last Post.
Vrijdag 27 augustus: Na het ontbijtbuffet rijden we richting Frankrijk en bezoeken in Steenwerck het orgelmuseum, een unieke verzameling van orgels zoals Decap, Verbeek en Mortier en verder ook mechanische muziektoestellen. We hebben vooral nostalgie bij het horen van al deze mooie muziek. Na de drie gangenmenu, wat we gebruiken in het Heuvelland gaat onze rit weer naar het Franse Clairmarais voor een boottocht van 1 uur in een zeer mooie groene omgeving en vooral beschermd gebied. Bij mooi weer genieten we nog van een terrasje en trekken terug richting Ieper. Avondmaal in ons hotel gevolgd door een muziek optreden van Gery.
Zaterdag 28 augustus: Na het lekkere ontbijt gaat onze bus richting centrum van Ieper en hebt u de keuze om deze mooie stad te verkennen met onze gids of vrij bezoek aan de weekmarkt. Na een kleine middaglunch verkennen we met de bus het Heuvelland zoals, Kemmelberg, Rode en Zwarte Berg, enz.. en stoppen bij de boerin Martine voor een lekker ijsje of chocolademouse. Voordat we aan onze laatste avond beginnen houden we nog een halte bij een plaatselijke wijnboer met natuurlijk de nodige degustatie. Avondmaal gevolgd door een fijne avond in het hotel.
Zondag 29 augustus: Na het ontbijtbuffet vertrekken we richting Kletterhof in Lebbeke waar we ontvangen worden rond het middaguur met een lekker 3-gangenmenu. U kan er in de namiddag zeker uw beentjes eens uitgooien tijdens het optreden van Gery. Voordat we met tegenzin huiswaarts keren maken we nog gebruik van een broodmaaltijd met taart en koffie.

Vertrektijd

Terugkomst

Inbegrepen

Prijsbeschrijving: Prijs: €420,-  per pers. in dubbel kamer.
€ 56,-  Toeslag singel kamer
€ 26,50- Eventuele annulatie verzekering.
Niet inbegrepen:

Dranken tijdens de maaltijden.
Persoonlijke uitgaven en goed humeur !

in samenwerking met Jowi Reizen St Truiden Lic.  Nr : A1247
Prijs kind:
Inbegrepen: Reis per luxe autocar.
Koffie en taart en bezoek Brabanderhof,
Extra middagmaal op dag 1 in Lebbeke,
Bezoek aan De Klok,
Reis in Vol-Pension,.
Bezoek Orgelmuseum,
Boottocht Clairmarais,
Bezoek wijnboer,
Bezoek boerin Martine,
Gidsbegeleiding op dag 2 en 3,
3- gangen- en broodmaaltijd met taart en koffie  op zondag.
Alle taksen, BTW enz.

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

Hotel Flanders Lodge, is gastvrije familiehotel gelegen aan de rand van het stadcentrum Ieper. Het beschikt over een gezellige bar en terras en een uitstekend restaurant.
De kamers, beschikken over een complete badkamer en stralen met hun charme een blokhutgevoel uit.
Maaltijden: het ontbijt is in buffetvorm en de avondmalen variëren afhankelijk van de dagindeling in broodmaaltijd of 3-gangen menu.
We beschikken er ’s avonds over een aparte ruimte voor onze evenementen, wat de vriendenband tussen de fans zeker nog wat versterkt.

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61