Floriade in Almere

€ 64

Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling en vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!!!

In het 60 hectare grote Floriade-park ontdek je groene oplossingen van experts over de hele wereld die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken op het gebied van groen, voeding, gezondheid en energie. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo!

U kan je laten mee nemen met de 850 meter lange kabelbaan. Onderweg geniet je van een prachtig uitzicht over het Floriade-terrein vanaf 35 meter hoogte en je test de unieke potentie van stedelijke kabelbanen als duurzaam vervoermiddel. Dat wil je meemaken! Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade.
Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. Je kunt een reis maken langs de vele in bloei-staande tuinen en smullen van verrassende groene gerechten of jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils.

Vertrektijd

Inbegrepen

Kinderen < 12 jaar: € 48,-

Vervoer in luxe autocar, inkom Floriade met 1 rit in kabelbaan, 3-gangenmaaltijd op de terugreis

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61