Rotterdam

€ 68

Na de koffie met koffiebroodje/koek en het opladen van onze gids maken we een rondrit door deze moderne stad met een moderne architectuur. Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid. Ze is een stad met 176 verschillende nationaliteiten en heeft daarmee een uniek diverse foodcultuur. Al deze verschillende smaken van Rotterdam vindt u in de eerste overdekte foodmarkthal van Nederland, midden in de stad, elke dag van de week open. Het boogvormig gebouw is een kunstwerk op zich. Hier heeft u vrije tijd om te genieten van alle geuren, kleuren en smaken. Ook kunt u hier neerstrijken voor een drankje en hapje en op eigen gelegenheid uw lunch gebruiken. Op zaterdag vindt ook de buitenmarkt plaats, de grootste markt van Nederland.

Om 14:30 uur schepen we in op de Spido voor een havenrondvaart. Midden in het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg.

Rond vier uur komen we van de boot en rijden we terug naar De Gouden Leeuw in Terheijden, waar om 17:15 uur een driegangendiner voor u klaar staat.

Vertrektijd

Inbegrepen

  • Vervoer met luxe autocar,
  • Koffie en koffiebroodje,
  • Lokale gids,
  • Driegangenmenu,
  • Rondvaart met de Spido
  • Kind < 12 jaar: € 49,-

Boek Deze Tour

Gelieve u telefonisch in te schrijven voor onze reizen. 

Klik hier voor meer boekingsinformatie

 

tel: 013/33.32.61